Rosemary-Roșii Pinwheels
Rosemary - roșii Pinwheels ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 24. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, brânză romano, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Rotițe de friptură cu umplutură de roșii uscate la soare și piure de rozmarin, Parmezan Rosemary Pinwheels, și Roșii De Brânză De Roșii.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; lăsați să stea 1 oră.
Acoperiți roșiile uscate la soare cu apă clocotită într-un bol; lăsați să stea 30 de minute sau până la moale.
Preîncălziți cuptorul la 42
Lucrând cu o cutie de aluat la un moment dat, desfaceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; bateți într-un dreptunghi de 15 x 10 inci.
Periați aproximativ 1 lingură amestec de ulei peste aluat.
Presărați jumătate de roșii uscate la soare, 1/2 cană de busuioc, 1/4 cană de brânză și 1 lingură de rozmarin tocat uniform peste aluat. Începând de la marginea lungă, rostogoliți moda jelly-roll.
Tăiați în felii de 12 (1 inch); așezați 2 inci pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Aplatizați fiecare roată cu mâna.
Ungeți blaturile cu aproximativ 1 lingură de amestec de ulei. Repetați procedura cu restul de aluat, amestec de ulei, roșii uscate la soare, busuioc, brânză și rozmarin.
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până la auriu.