Rosemary miel friptură cu fasole Cannellini
Rosemary miel friptură cu fasole Cannellini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 4.49 pe portie. O porție conține 489 calorii, 45g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Încercați Crockpot Rozmarin & Fasole Cannellini Usturoi, Ciorbe de miel prăjite în oală cu fasole Cannellini, și Tarhon miel Shanks cu fasole Cannellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați orice exces de grăsime din miel. (Dacă folosiți picior dezosat de miel, legați-l într-o bucată uniformă.)
Se presară cu sare kosher, piper și herbes de Provence.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați mielul și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 20 de minute.
Adăugați vin și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți bine și coaceți la 350 timp de 2 1/2 ore.
Scoateți din cuptor și amestecați fasolea și morcovii. Acoperiți și coaceți încă 45 de minute sau până când mielul este fraged.
Scoateți mielul și legumele din lichidul de gătit, așezați-le pe un platou și acoperiți-le ușor cu folie pentru a se încălzi.
Degresați grăsimea din partea superioară a lichidului și gătiți la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Se toarnă peste și în jurul Mielului și legumelor.
* Herbes de Provence este un amestec de ierburi uscate, de obicei incluzând cimbru, rozmarin, maghiran și cimbru, Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.