Rosemary Grilled Orange Roughy Cu Piure De Cartofi Italieni

Rosemary Grilled Orange Roughy cu piure de cartofi italieni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $ 5.57 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Un amestec de piper, fileuri de portocale, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până pene de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Baclava Rulată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Încercați Italiană Portocaliu Roughy, Simplu Portocaliu Italian Roughy, și Portocaliu Copt În Stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți 20 de minute sau până când este foarte fraged; se scurge. Rece, neacoperit, 5 minute. Întoarceți cartofii în tigaie, adăugând 2 1/2 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriță sare și piper; mash la consistența dorită. Păstrați cald.
Combinați sarea rămasă, coaja de lămâie și rozmarinul într-un castron mic; se macină împreună cu spatele unei linguri până se combină foarte bine.
Preîncălziți grătarul sau tigaia pentru grătar.
Periați fileurile cu restul de 2 lingurițe de ulei de măsline; frecați uniform pe toate părțile cu amestec de sare.
Grătați 2 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță.
Serviți imediat cu pene de lămâie și cartofi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.