Roquefort-terină de nuc cu salată de mere

Nevoie de un felul principal vegetarian? Roquefort-Terina de nuc cu salată de mere ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 542 calorii, 17g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Dacă aveți mustar dijon, CR xvme fra xvche, pâine crustă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bine. Încercați Salată De Andive, Mere Și Nuci Cu Roquefort, Roquefort și salată de nucă prăjită, și Cicoare-Endive Roquefort și salată de nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 10 minute, sau până se rumenesc ușor și parfumate.
Aliniați o tigaie de pâine de 7 pe 5 inci cu folie de plastic, lăsând 3 inci de consolă peste tot. Într-un castron mare, rupeți Roquefortul cu o furculiță până când este ușor ciudat.
Adăugați nucile și crme frache și amestecați bine. Răzuiește amestecul în tigaia pentru pâine și netezește blatul. Acoperiți cu folia de plastic care depășește și dați-o la frigider până când este foarte fermă, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Cojiți, miezul și feliați subțire merele. Într-un castron mediu, aruncați merele cu 2 linguri de suc de lămâie. Într-un castron mic, combinați restul de 2 lingurițe de suc de lămâie cu uleiul de măsline, muștarul și oțetul balsamic. Condimentează cu sare și piper.
Se toarnă vinaigreta peste mere și se aruncă bine.
Desfaceți Terrina Roquefort și aruncați folia de plastic. Rulați un cuțit subțire sub apă fierbinte și ștergeți-l, apoi tăiați Terrina în felii groase de 3/4 inci, clătind și uscând cuțitul după fiecare tăietură. Aranjați feliile pe farfurii mici și serviți cu salata de mere și pâinea.
Recomandare de vin: sarea dominantă a Roquefort și unctuousness-ul nucilor fac un contrast ideal pentru Chteau lafaurie-Peyraguey din 1989
Sauternes sau Chteau Sigalas Rabaud din 1988