Roquefort-terină de nuc cu salată de mere

Roquefort-terină de nuc cu salată de mere
Nevoie de un felul principal vegetarian? Roquefort-Terina de nuc cu salată de mere ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 542 calorii, 17g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Dacă aveți mustar dijon, CR xvme fra xvche, pâine crustă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bine. Încercați Salată De Andive, Mere Și Nuci Cu Roquefort, Roquefort și salată de nucă prăjită, și Cicoare-Endive Roquefort și salată de nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 10 minute, sau până se rumenesc ușor și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Lasă să se răcească.
4
Aliniați o tigaie de pâine de 7 pe 5 inci cu folie de plastic, lăsând 3 inci de consolă peste tot. Într-un castron mare, rupeți Roquefortul cu o furculiță până când este ușor ciudat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați nucile și crme frache și amestecați bine. Răzuiește amestecul în tigaia pentru pâine și netezește blatul. Acoperiți cu folia de plastic care depășește și dați-o la frigider până când este foarte fermă, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Cojiți, miezul și feliați subțire merele. Într-un castron mediu, aruncați merele cu 2 linguri de suc de lămâie. Într-un castron mic, combinați restul de 2 lingurițe de suc de lămâie cu uleiul de măsline, muștarul și oțetul balsamic. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă vinaigreta peste mere și se aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Desfaceți Terrina Roquefort și aruncați folia de plastic. Rulați un cuțit subțire sub apă fierbinte și ștergeți-l, apoi tăiați Terrina în felii groase de 3/4 inci, clătind și uscând cuțitul după fiecare tăietură. Aranjați feliile pe farfurii mici și serviți cu salata de mere și pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Recomandare de vin: sarea dominantă a Roquefort și unctuousness-ul nucilor fac un contrast ideal pentru Chteau lafaurie-Peyraguey din 1989
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Sauternes sau Chteau Sigalas Rabaud din 1988
Ingrediente de care veți avea nevoie
SauternesSauternes
11
Sauternes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SauternesSauternes
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista