Roquefort-and-Black Pepper Cr Oktime br Oktime Oktime
Reteta Roquefort-and-Black Pepper Cr centime br centime ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă 92 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 412 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, frișcă, brânză roquefort și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Ardei Alb Cr Unktime br Unktime cu compot de smochine și Prune, și Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând cu un bici de sârmă până când zahărul se dizolvă și amestecul este neted.
Adăugați brânza Roquefort și piperul în amestecul de cremă.
Așezați amestecul în recipientul unui blender electric și procesați până se omogenizează.
Turnați amestecul uniform în 5 (5-x 1 - inch) vase rotunde individuale de copt; așezați vasele într - o tigaie mare de prăjire sau într-o tigaie de jeleu de 15-x 10-x 1-inch. Se prepară 1/2-inch baie de apă (a se vedea elementele de bază Brle de mai jos).
Coaceți la 275 timp de 45 de minute sau până când este aproape setat. Răciți cremă în apă în tigaie pe un suport de sârmă.
Scoateți din tigaie înainte de servire.
Notă: timpul de coacere este pentru 5 - x 1-inch rotund feluri de mâncare individuale de copt. Ca regulă generală, pentru a utiliza cupe de cremă de 4, 6 sau 8 uncii, coaceți încă 15 până la 20 de minute. Când crme brle este terminat, centrul va fi în continuare ușor lichid și un cuțit nu va ieși curat. Randamentul va varia în funcție de feluri de mâncare de dimensiuni diferite: pentru cupele de 4 uncii veți obține 10 porții, pentru cupele de 6 uncii veți obține 7 porții, iar pentru cupele de 8 uncii veți obține 4 porții.
Nu vă panicați când vedeți termenul baie de apă. O baie de apă este pur și simplu o tigaie de prăjire sau jeleu. Apa creează o pernă din căldura cuptorului, permițând cremelor să se coacă încet, fără a se coagula.
Nu te arde. Înainte de a scoate baia de apă din cuptor, îndepărtați o parte din apă cu un bec de ungere sau cu o ladă cu mâner lung.