Rondele de cartofi dulci prăjiți cu ulei de usturoi și salvie prăjită

Rondele prăjite de cartofi dulci cu ulei de usturoi și salvie prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 204 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ulei de măsline, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Runde de cartofi dulci prăjiți cu Guacamole și slănină, Mămăligă prăjită cu brânză cu varză de Bruxelles balsamică prăjită + ulei de salvie de usturoi prăjit, și Supă cremoasă de cartofi dulci cu salvie prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalzeste cuptorul 450 F cu cremaliera in treimea superioara.
Pur și simplu usturoi cu ulei și 3/4 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează. Aruncați cartofii dulci cu ulei de usturoi într-un castron mare, apoi întindeți-l în 1 strat într-o tigaie superficială de 15 pe 10 inci.
Coaceți până devin aurii în plasturi și gătiți, 20 până la 30 de minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică și grea la foc mediu-mare până când strălucește, apoi prăjiți frunzele de salvie în 2 loturi, amestecând, până când sunt crocante, 30 de secunde până la 1 minut pe lot.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Serviți cartofii dulci cu frunze de salvie împrăștiate deasupra.
* Cartofii dulci pot fi tăiați și aruncați cu ulei de usturoi cu 4 ore înainte și răciți într-o pungă sigilabilă. * Frunzele de salvie pot fi prăjite cu 4 ore înainte și păstrate la temperatura camerei.