Romanov Piroshki

Romanov Piroshki
Romanov Piroshki ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 152 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ceapă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Rețete similare sunt Piroshki - Trei Moduri, Fructe Piroshki, și Piroshki lui Taylor.

Instrucțiuni

1
Pentru A Face Carne
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se sotează ceapa până se rumenesc, apoi se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și încălziți timp de 1 minut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc, zdrobind cu o furculiță pentru a se rupe în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Scurgeți grăsimea.
6
Puneți carnea de vită, ceapa sotată, sarea și piperul într-un blender și amestecați la înălțime timp de 5 până la 7 secunde; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Pentru a face aluat: într-un castron mediu, combinați făina, sarea și oul și amestecați bine. Se amestecă în apă, puțin câte puțin, până când aluatul este rigid. Frământați aluatul timp de 2 până la 4 minute pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întindeți aluatul la grosimea de 1/8 inch cu un știft. Cu un tăietor de sticlă sau cookie, tăiați runde de aproximativ 3 centimetri în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
știft De Rulareștift De Rulare
9
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați 1 lingură de umplutură pe 1/2 din fiecare cerc de aluat. Umeziți marginile aluatului cu puțină apă; pliați aluatul peste umplutură și apăsați marginile împreună, mai întâi cu degetele, apoi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
11
Așezați piroshki pe o foaie de prăjituri ușor unsă și coaceți timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
12
Ungeți cu unt topit și serviți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista