Romanov Piroshki
Romanov Piroshki ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 152 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ceapă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Rețete similare sunt Piroshki - Trei Moduri, Fructe Piroshki, și Piroshki lui Taylor.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Se sotează ceapa până se rumenesc, apoi se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și încălziți timp de 1 minut la foc mediu.
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc, zdrobind cu o furculiță pentru a se rupe în bucăți mici.
Puneți carnea de vită, ceapa sotată, sarea și piperul într-un blender și amestecați la înălțime timp de 5 până la 7 secunde; deoparte.
Pentru a face aluat: într-un castron mediu, combinați făina, sarea și oul și amestecați bine. Se amestecă în apă, puțin câte puțin, până când aluatul este rigid. Frământați aluatul timp de 2 până la 4 minute pe o suprafață ușor făinată.
Întindeți aluatul la grosimea de 1/8 inch cu un știft. Cu un tăietor de sticlă sau cookie, tăiați runde de aproximativ 3 centimetri în diametru.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați 1 lingură de umplutură pe 1/2 din fiecare cerc de aluat. Umeziți marginile aluatului cu puțină apă; pliați aluatul peste umplutură și apăsați marginile împreună, mai întâi cu degetele, apoi cu o furculiță.
Așezați piroshki pe o foaie de prăjituri ușor unsă și coaceți timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Ungeți cu unt topit și serviți la temperatura camerei.