Romanesco Prăjit
Romanesco prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 32 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de macină piper, sare, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Romanesco Prăjit, Varză de Bruxelles Frizzled cu Romanesco prăjită, și Romanesco prăjit cu salsa de lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Întindeți Romanesco pe foaia de copt pregătită; stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare, piper negru, praf de usturoi și boia de ardei.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.