Romaine În Stil Coreean
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Romaine în stil coreean ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 79 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, apă, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stil Coreean Romaine, Char-gratar coreean stil BBQ cotlet de porc și artizanale Coreeană carne Giveaway, și Romaine mărunțite într-o vinetă coreeană de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați romaine transversal în bucăți de 2 inci și puneți-le într-un castron.
Gatiti fulgii de usturoi, ghimbir si ardei rosu in ulei de susan intr-o tigaie mica si grea la foc mediu-mic, amestecand, pana cand usturoiul incepe sa sizzle, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă sosul de soia și apa și se aducela fierbere.
Se toarnă pansament fierbinte peste romaine și se aruncă pentru a acoperi.
Se presară cu semințe de susan. Marinați, amestecând ocazional, cel puțin 30 de minute.
Romaine poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.