Romaine la grătar cu pansament Guacamole
Romaine la grătar cu pansament Guacamole este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 131 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, iaurt fără grăsimi, brânză cotija și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Romaine la grătar cu pansament Balsamic, Romaine la grătar cu pansament picant Caesar, și Romaine la grătar cu pansament cremos cu ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mediu (350 până la 450). Într-un castron mic, combinați 1 lingură. ulei cu cayenne. Frecați romaina cu amestec de ulei. Grătar, întorcându-se o dată, până când se înmoaie ușor și se rumenesc, 5 până la 6 minute în total. Aranjați partea tăiată romaine în sus pe un platou.
Vârtej rămas 2 lingurițe. ulei, iaurt, suc de lămâie, avocado, usturoi, coriandru, sare și 2 1/2 linguri. apă într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se pune lingura peste romaine si se presara cu branza si ceapa verde.
* Găsiți în magazinele alimentare și piețele Latino.