Romaine la grătar cu pansament Guacamole

Romaine la grătar cu pansament Guacamole
Romaine la grătar cu pansament Guacamole este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 131 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, iaurt fără grăsimi, brânză cotija și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Romaine la grătar cu pansament Balsamic, Romaine la grătar cu pansament picant Caesar, și Romaine la grătar cu pansament cremos cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar la mediu (350 până la 450). Într-un castron mic, combinați 1 lingură. ulei cu cayenne. Frecați romaina cu amestec de ulei. Grătar, întorcându-se o dată, până când se înmoaie ușor și se rumenesc, 5 până la 6 minute în total. Aranjați partea tăiată romaine în sus pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Vârtej rămas 2 lingurițe. ulei, iaurt, suc de lămâie, avocado, usturoi, coriandru, sare și 2 1/2 linguri. apă într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se pune lingura peste romaine si se presara cu branza si ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
* Găsiți în magazinele alimentare și piețele Latino.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista