Romaine cu portocale si migdale

Romaine cu portocale si migdale
Reteta Romaine cu portocale si migdale se poate face in aproximativ 10 minute . Această rețetă servește 8. Această garnitură are 129 de calorii , 2 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 43 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de oțet, ceapă verde, romaine ruptă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Romaine cu portocale , Nat's Romaine, Salată de portocale și avocado și Salată de Romaine cu portocale și nuci de pin .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați primele patru ingrediente. Într-un borcan cu capac etanș, combinați zahărul, uleiul și oțetul; agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Goya și Condimente De LegumeSalată Goya și Condimente De Legume
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Lămâie și Mentă Proaspătă, OpționalLămâie și Mentă Proaspătă, Opțional
2
Se stropesc peste salată și se amestecă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista