Romaine, brânză albastră și salată de pecan condimentată
Romaine, brânză albastră și salată condimentată-Pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 207 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare și piper, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Afine, brânză albastră și salată de romaine la grătar cu Pecan, Salată De Romaine Cu Brânză Albastră, și Salată de Romaine cu arpagic și brânză albastră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°. aruncați zahăr, piper cayenne, boia de ardei, ienibahar și nuci pecan împreună cu 2 linguri. ulei de măsline.
Așezați nucile într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți timp de 12 minute, agitând ocazional.
Scoateți din foaia de copt și răciți.
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați miere, oțet, usturoi, sare și piper. Cu motorul pornit, stropiți încet restul de 1/4 cană de ulei de măsline într-un flux constant.
Într-un castron mare, combinați salata verde, brânza, ceapa și nucile.
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi.