Rolls de trifoi Deb
Deb ' s Cloverleaf Rolls este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 246 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, făină de pâine, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Rulouri De Trifoi, Rulouri De Trifoi, și Rulouri De Trifoi.
Instrucțiuni
Combinați apa fierbinte, zahărul alb și drojdia împreună în vasul de amestecare al unui mixer mare; lăsați să stea până formează un strat cremos deasupra, aproximativ 10 minute.
Montați mixerul cu un cârlig de aluat și bateți încet în 3 căni de făină de pâine și ovăzul rulat până când făina este bine prelucrată.
Așezați vasul de amestecare într-un loc cald, acoperiți cu o cârpă și lăsați aluatul să crească până se dublează și se umflă, aproximativ 1 oră.
Așezați vasul de amestecare înapoi pe mixerul de suport și turnați untul; porniți mixerul la viteză mică și bateți în restul de 6 căni de făină de pâine.
Presărați sare în aluat. Rotiți mixerul până la mediu și frământați aluatul până când este neted și elastic, 5 până la 8 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 24 de căni de brioșă.
Ciupiți aproximativ 2 linguri de aluat și formați-vă într-o bilă de dimensiunea unei roșii cherry mari.
Așezați bila de aluat într-o ceașcă de brioșă unsă; faceți încă 2 bile și așezați-le în aceeași cană (3 bile de aluat pe cană). Repetați cu aluatul rămas.
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit până când rândul său, ușor maro auriu, 38 de minute.