Rolls de trifoi Deb

Rolls de trifoi Deb
Deb ' s Cloverleaf Rolls este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 246 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, făină de pâine, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Rulouri De Trifoi, Rulouri De Trifoi, și Rulouri De Trifoi.

Instrucțiuni

1
Combinați apa fierbinte, zahărul alb și drojdia împreună în vasul de amestecare al unui mixer mare; lăsați să stea până formează un strat cremos deasupra, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2
Montați mixerul cu un cârlig de aluat și bateți încet în 3 căni de făină de pâine și ovăzul rulat până când făina este bine prelucrată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ovăz LaminatOvăz Laminat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați vasul de amestecare într-un loc cald, acoperiți cu o cârpă și lăsați aluatul să crească până se dublează și se umflă, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Așezați vasul de amestecare înapoi pe mixerul de suport și turnați untul; porniți mixerul la viteză mică și bateți în restul de 6 căni de făină de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
5
Presărați sare în aluat. Rotiți mixerul până la mediu și frământați aluatul până când este neted și elastic, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 24 de căni de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Ciupiți aproximativ 2 linguri de aluat și formați-vă într-o bilă de dimensiunea unei roșii cherry mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Așezați bila de aluat într-o ceașcă de brioșă unsă; faceți încă 2 bile și așezați-le în aceeași cană (3 bile de aluat pe cană). Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit până când rândul său, ușor maro auriu, 38 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista