Rolls Asiago Cu Ierburi
Rulourile Asiago cu ierburi ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, sare, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri de măsline și Asiago, Easy Asiago-Rulouri De Măsline, și asiago herb hoagie rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă 1 lingură de miere și drojdie în 3/4 cană de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Se amestecă restul de 1 lingură de miere și ou. Cântăriți sau lingurați ușor 9 uncii (aproximativ 2 căni) făină universală în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 9 uncii de făină, 1/2 cană de brânză și următoarele 5 ingrediente (prin piper) într-un castron, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de drojdie, amestecând pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficient de 25 de uncii rămase (aproximativ 1/2 cană) făină, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să crească 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în 12 porții egale. Lucrând cu o porție de aluat la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare porție într-o bilă.
Așezați bilele la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute. Descoperiți bile; presărați restul de 1/4 cană de brânză peste vârfurile de bile.
Coaceți la 425 timp de 18 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia de copt; se răcește 10 minute pe grătar.