Rollino Veneto (rulouri de Pizza din Veneția) cu salată de roșii-busuioc
Rețeta Rollino Veneto (rulouri de Pizza din Veneția) cu salată de roșii-busuioc este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $5.98 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 1257 calorii. Un amestec de ceapă, frunze de busuioc tăiate, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Pizza de roșii prăjite cu busuioc proaspăt și sos de Pizza de casă, Rulouri De Lasagna Cu Roșii-Busuioc, și Rulouri de Pizza cu busuioc, roșii uscate și unt de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face aluatul, într-un castron mare, presărați drojdia peste 1 cană caldă (aproximativ 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Lăsați să stea până când drojdia se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
4
Adăugați 2 1/2 căni de făină și sarea; bateți cu un mixer la viteză mică până se încorporează, apoi la viteză medie-mare până când aluatul este elastic, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Dacă folosiți un cârlig de aluat, bateți cu viteză mare până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 5 minute. Dacă aluatul este încă lipicios, bateți în mai multă făină, câte 1 lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Dacă frământați manual, răzuiți aluatul pe o placă ușor făinată. Frământați până la neted, elastic și nu mai lipicios, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
7
Adăugați făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-o bilă. Puneți bile pe o suprafață ușor făinată într-un loc cald și acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
9
Lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, 45 de minute până la 1 oră.
10
Între timp, faceți umplutura: într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați ceapa în 1 lingură de ulei de măsline adesea până când șchiopătează și începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați radicchio și amestecați des până când șchiopătează și începe să se rumenească, 5 până la 7 minute. Se amestecă vinul și se gătește, amestecând ocazional, până se evaporă, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Vin
12
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
13
Lăsați să se răcească cel puțin 20 de minute.
14
Puneți fiecare bilă de aluat în jos și frământați ușor pentru a expulza aerul. Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat, rulați fiecare bilă într - o rundă de 10 până la 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
15
Presărați jumătate din mozzarella peste jumătate din fiecare rundă, până la 1 inch de margine; top brânză în mod egal cu amestec de radicchio. Îndoiți jumătatea goală a fiecărei runde de aluat peste umplutură, alinierea marginilor; ciupiți marginile pentru a sigila. Începând de la pliere, rulați fiecare pizza într-un bușten strâns; ciupiți buștenul se termină împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Apa Plus 2 Linguri Sare
Brânză
Aluat
Rola
16
Transferați buștenii, cusați în jos, pe o foaie de copt de 12 x 15 inci, modelându-vă în jumătăți de inele de dimensiuni egale și distanțându-vă la cel puțin 3 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
17
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
18
Între timp, faceți salată: într-un castron, amestecați roșiile, busuiocul, usturoiul și restul de 2 linguri de ulei de măsline; adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Tomate
Usturoi
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
19
Cu două spatule largi, transferați fiecare jumătate de inel pe o placă sau platou cu margini, potrivind capetele împreună pentru a forma un inel complet. Folosind o lingură cu fante, Movilă aproximativ 2 căni de salată de roșii-busuioc în centrul inelului; așezați bolul cu salata rămasă alături de scândură sau platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
20
Tăiați inelul de pizza în secțiuni de 1 1/2 până la 2 inci și serviți cu salată.
21
Note: Sangiovese este un meci mare pentru acest aperitiv; încercați Vandale