Rollatini de paste proaspete cu spanac și Ricotta

Rollatini de paste proaspete cu spanac și Ricotta
Paste proaspete Rollatini cu spanac și Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,85 USD pe porție. O porție conține 492 calorii, 15g de proteine, și 34G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Un amestec de piper, parmezan, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu anghinare și Ricotta proaspătă, Paste Cu Conopidă Și Ricotta Proaspătă, și Roșii Proaspete, Ricotta Și Paste De Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru paste: într-un robot de bucătărie, pulsați împreună făina de tort, făina universală, gălbenușurile de ou, uleiul de măsline și sarea. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați treptat apa într-un flux constant până când amestecul formează o bilă, adăugând apă suplimentară, 1 lingură la un moment dat, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați timp de 2 minute până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4
Tăiați aluatul în jumătate și formați-l în discuri. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1
Așezați spanacul scurs în mijlocul unui prosop de bucătărie curat. Îndoiți prosopul în jumătate și stoarceți orice exces de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2
Așezați spanacul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați prosciutto, brânză ricotta, parmezan, gălbenuș de ou, ulei de măsline, unt, sare și piper. Folosind o furculiță, amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
ProsciuttoProsciutto
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4
Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți aluatul răcit în cercuri de 2 (Diametru de 8 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Așezați umplutura în centrul fiecărui cerc și, folosind o spatulă, întindeți uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 până la 3/4 inci de aluat neacoperit. Într-un castron mic, bateți oul și apa împreună până se omogenizează. Folosind o perie de patiserie, periați ușor marginile aluatului cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Rotiți aluatul în bușteni, în stil jellyroll și prindeți marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Rotiți fiecare buștean în pânza de brânză pregătită și fixați capetele cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
8
Ungeți o foaie de copt. Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la foc mic. Coborâți buștenii în apă și gătiți timp de 15 minute. Folosind 2 perechi de clești pentru a ține sfoara, îndepărtați buștenii, pe rând, și așezați pe foaia de copt pregătită până când este suficient de rece pentru a manipula, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Preîncălziți broilerul. Ungeți un vas de copt din sticlă de 8 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
10
Scoateți sfoara de bucătărie și cheesecloth. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fiecare buștean în felii de 12 (1/2 inci grosime). Ventilați feliile în 3 rânduri suprapuse în vasul de copt pregătit. Folosind o perie de patiserie, periați partea superioară a feliilor cu untul topit și presărați parmezan. Se fierbe până la auriu, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
11
Se servește cu sos marinara cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista