Roll-Up-Uri De Șuncă La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rulourile de șuncă coapte. Această rețetă face 12 porții cu 262 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, pâine, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Congelator Lasagna Roll Up-Uri, Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, și Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Top felii de pâine cu șuncă; rulati.
Așezați, coaseți părțile în jos, în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Bateți ouăle, laptele și piperul până se amestecă; se toarnă peste rulouri. La frigider peste noapte.
Se încălzește cuptorul la 177°. top roll-up-uri cu brânză și roșii.
Coaceți (neacoperit) 45 până la 50 min. sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.