Role de tort de înghețată cu plăcintă cu var

Rulourile de tort cu înghețată cu plăcintă cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă fără lactate servește 240 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 17 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Un amestec de coajă de var, biscuiți graham grosolan, topping biciuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Macadamia Key Lime Pie, Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată.
Instrucțiuni
Linia 2 (15-x 10-inch) jelly-roll tigăi cu pergament sau hârtie de ceară. Pregătiți amestecul de prăjituri angel food Cake în conformitate cu instrucțiunile pachetului.
Se toarnă uniform în tigăile pregătite.
Coaceți la 325 timp de 15 până la 20 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute. (Dacă coaceți prăjituri în 1 cuptor, coaceți pe 2 rafturi medii timp de 10 minute; apoi schimbați locurile și continuați să coaceți timp de 5 până la 10 minute.)
Cerneti 1/3 cana de zahar pudra uniform pe fiecare dintre cele 2 (24-x 18-inch) bucati de folie de aluminiu grea.
Slăbiți marginile prăjiturilor din tigăi. Răsturnați fiecare tort ușor cald pe o bucată de folie pregătită. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament și aruncați-o.
Așezați un prosop de pânză deasupra fiecărui tort. Începând de la 1 parte lungă, înfășurați folia, tortul și prosopul împreună.
Se răcește prăjiturile rulate 30 de minute sau până se răcește complet. Desfaceți și îndepărtați prosoapele. (Păstrați fiecare tort pe bucată de folie.)
Amestecați biscuiții graham zdrobiți, sucul de lămâie cheie și 1 linguriță. coaja de var rasă în înghețată înmuiată.
Imprastiati jumatate de inghetata peste partea de sus a 1 tort preparat pe bucata de folie, lăsând un chenar de 1 inch, și roll up jeleu-roll moda, care se încheie partea cusătură în jos. Înfășurați rola de tort cu bucată de folie, sigilând la ambele capete.
Se pune în congelator. Repetați procedura cu înghețată rămasă și tort pregătit pe bucată de folie.
Congelați rulourile de tort cel puțin 8 ore sau până când sunt ferme. Desfaceți și înghețați fiecare uniform cu topping biciuit.
Serviți imediat sau congelați ruloul de tort 1 oră sau până când toppingul biciuit este ferm; împachetați cu folie și congelați până când este gata de servit.
Garnisiți, dacă doriți, și serviți cu sos de zmeură.