Role de tort de înghețată cu plăcintă cu var

Role de tort de înghețată cu plăcintă cu var
Rulourile de tort cu înghețată cu plăcintă cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă fără lactate servește 240 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 17 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Un amestec de coajă de var, biscuiți graham grosolan, topping biciuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Macadamia Key Lime Pie, Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Linia 2 (15-x 10-inch) jelly-roll tigăi cu pergament sau hârtie de ceară. Pregătiți amestecul de prăjituri angel food Cake în conformitate cu instrucțiunile pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Angel Food Cake MixAngel Food Cake Mix
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Se toarnă uniform în tigăile pregătite.
3
Coaceți la 325 timp de 15 până la 20 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute. (Dacă coaceți prăjituri în 1 cuptor, coaceți pe 2 rafturi medii timp de 10 minute; apoi schimbați locurile și continuați să coaceți timp de 5 până la 10 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Cerneti 1/3 cana de zahar pudra uniform pe fiecare dintre cele 2 (24-x 18-inch) bucati de folie de aluminiu grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Slăbiți marginile prăjiturilor din tigăi. Răsturnați fiecare tort ușor cald pe o bucată de folie pregătită. Îndepărtați cu grijă hârtia pergament și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Așezați un prosop de pânză deasupra fiecărui tort. Începând de la 1 parte lungă, înfășurați folia, tortul și prosopul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Se răcește prăjiturile rulate 30 de minute sau până se răcește complet. Desfaceți și îndepărtați prosoapele. (Păstrați fiecare tort pe bucată de folie.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Amestecați biscuiții graham zdrobiți, sucul de lămâie cheie și 1 linguriță. coaja de var rasă în înghețată înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Coaja De TeiCoaja De Tei
9
Imprastiati jumatate de inghetata peste partea de sus a 1 tort preparat pe bucata de folie, lăsând un chenar de 1 inch, și roll up jeleu-roll moda, care se încheie partea cusătură în jos. Înfășurați rola de tort cu bucată de folie, sigilând la ambele capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Se pune în congelator. Repetați procedura cu înghețată rămasă și tort pregătit pe bucată de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Congelați rulourile de tort cel puțin 8 ore sau până când sunt ferme. Desfaceți și înghețați fiecare uniform cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
12
Serviți imediat sau congelați ruloul de tort 1 oră sau până când toppingul biciuit este ferm; împachetați cu folie și congelați până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Garnisiți, dacă doriți, și serviți cu sos de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
DificultateExpert
Gata În20 m.
Porții240
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista