Reteta Rainbow Cake Roll este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 15 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 153 calorii. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Această rețetă de la Taste Of Home are 21 de fani. Un amestec de șerbet de portocale, făină de tort, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rainbow Roll-Up-Uri, Rolă De Șerbet Curcubeu, și Rola De Pui Curcubeu.
Instrucțiuni
1
Aliniați un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt cu hârtie cerată; ungeți hârtia și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou, 1/2 cană de zahăr și extrageți până se îngroașă. Într-un castron mic, bateți albușurile până se spumează. Adăugați treptat zahărul rămas, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; pliați în amestec de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se coace la 375 la 13-15 minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește timp de 5 minute. Întoarceți tortul pe un prosop de bucătărie praf cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
7
Desfaceți tortul.
8
Răspândiți șerbetul de zmeură în lățime peste o treime din tort până la 1/2 in. de margini. Repetați cu șerbet de portocale și tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Despre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Kilograme De Mure (aproximativ
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
9
Rulați cu atenție; așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de folie și înfășurați bine în folie. Congelați până la fermitate, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire.
Rola tort pe Meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.