Rola De Dovleac I
Ruloul de dovleac I este un vegetarian rețetă cu 1 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 208g de grăsime, și un total de 3715 calorii. Pentru $ 8.96 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ouă, extract de vanillan, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Rola Rola Dovleac Cheesecake, Dovleac Cheesecake pâine prăjită franceză roll up - uri cu dovleac condiment scufundare sos #SundaySupper, și Rulou De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie jellyroll de 10x15 inch.
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul cu un mixer electric la viteză mare timp de cinci minute. Se amestecă treptat în dovleac și suc de lămâie.
Combinați făina, praful de copt, sarea, scorțișoara și ghimbirul; amestecați în amestecul de dovleac.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Presărați nuci pecan peste vârful bătătorului.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când centrul revine la atingere. Slăbiți marginile cu un cuțit. Întoarceți-vă pe două feluri de mâncare care au fost prăfuite cu zahăr de cofetărie.
Rotiți tortul folosind prosoape și lăsați să se răcească aproximativ 20 de minute.
Într-un castron mediu, combinați crema de brânză, untul, 1 cană de zahăr pentru cofetari și vanilia. Bateți până se omogenizează. Desfaceți tortul de dovleac când se răcește, întindeți cu umplutură și rulați.
Așezați ruloul de dovleac pe o foaie lungă de hârtie cerată și praf cu zahărul cofetarilor. Înfășurați tortul în hârtie cerată și răsuciți capetele hârtiei cerate ca un înveliș de bomboane. La frigider peste noapte.
Serviți răcit; înainte de feliere, praf cu zahăr suplimentar pentru cofetari.