Roesti cu șalotă și Pancetta

Roesti cu șalotă și Pancetta
Roesti cu șalotă și Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 456 calorii. 265 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, pancetta, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Mazăre Cu Pancettan Și Șalotă, Frittata Cu Șalotă Și Pancetta, și Mazăre cu șalotă și Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într - o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pancetta tocată și gătiți, amestecând până când pancetta este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3
Adăugați șalotele tocate și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt moi și translucide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4
Transferați șalotele și pancetta într-un castron mare folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați grăsimea într-o ceașcă.
6
Adăugați suficient ulei pentru a adăuga până la aproximativ 4 linguri soarta totală. Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Folosind cele mai mari găuri pe o cutie răzătoare grătar cartofi unul câte unul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
8
Așezați cartoful ras în centrul unui prosop curat și răsuciți prosopul pentru a scurge lichidul peste chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Transferați în castron cu pancetta și șalotă. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați 1 1/2 lingurițe de frunze de cimbru culese și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Încălziți 1 lingură de grăsime la foc mediu, iar când sclipiți adăugați 1/2 amestec de cartofi în tigaie. Folosind o spatulă de cauciuc, apăsați în fundul tigaiei și gătiți până când marginile încep să pară maro, aproximativ 6 minute. Glisați cu grijă roesti pe o farfurie, apoi așezați o altă farfurie deasupra. Întoarceți farfuriile, apoi glisați roesti înapoi în tigaie și continuați să gătiți până când sunt complet crocante, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Se transferă pe o farfurie mare și se menține la cald într-un cuptor de 200 F. Repetați cu grăsimea rămasă și cartoful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
14
Se presara roesti cu cimbru si se serveste cu smantana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista