Roesti cu șalotă și Pancetta
Roesti cu șalotă și Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 456 calorii. 265 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, pancetta, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Mazăre Cu Pancettan Și Șalotă, Frittata Cu Șalotă Și Pancetta, și Mazăre cu șalotă și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într - o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu, până când strălucește.
Adăugați pancetta tocată și gătiți, amestecând până când pancetta este crocantă, aproximativ 5 minute.
Adăugați șalotele tocate și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt moi și translucide, aproximativ 5 minute.
Transferați șalotele și pancetta într-un castron mare folosind o lingură cu fante.
Transferați grăsimea într-o ceașcă.
Adăugați suficient ulei pentru a adăuga până la aproximativ 4 linguri soarta totală. Puneți tigaia deoparte.
Folosind cele mai mari găuri pe o cutie răzătoare grătar cartofi unul câte unul.
Așezați cartoful ras în centrul unui prosop curat și răsuciți prosopul pentru a scurge lichidul peste chiuvetă.
Transferați în castron cu pancetta și șalotă. Condimentează după gust cu sare și piper.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de frunze de cimbru culese și aruncați pentru a combina.
Încălziți 1 lingură de grăsime la foc mediu, iar când sclipiți adăugați 1/2 amestec de cartofi în tigaie. Folosind o spatulă de cauciuc, apăsați în fundul tigaiei și gătiți până când marginile încep să pară maro, aproximativ 6 minute. Glisați cu grijă roesti pe o farfurie, apoi așezați o altă farfurie deasupra. Întoarceți farfuriile, apoi glisați roesti înapoi în tigaie și continuați să gătiți până când sunt complet crocante, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Se transferă pe o farfurie mare și se menține la cald într-un cuptor de 200 F. Repetați cu grăsimea rămasă și cartoful.
Se presara roesti cu cimbru si se serveste cu smantana.