Rockin ' conopidă bună zdrobită cu usturoi

Rockin ' conopidă bună zdrobită cu usturoi
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Conopida bună zdrobită cu usturoi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. Un amestec de smântână, usturoi, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 43%. Rețete similare includ Conopidă Zdrobită, Rachael Ray a spart conopida, și Conopidă zdrobită și brânză.

Instrucțiuni

1
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Puneți conopida și usturoiul în abur și abur până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Scoateți căței de usturoi și zdrobiți cu o furculiță; puneți usturoiul zdrobit cu conopidă într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Zdrobiți untul și arpagicul în conopidă și usturoi cu o furculiță sau un tocător de cartofi până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
5
Se amestecă crema ușoară în amestecul de conopidă zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cremă UșoarăCremă Ușoară
6
Presărați parmezan-brânză Reggiano pe amestecul de conopidă; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Gatiti amestecul de conopida la foc mic pentru a absorbi smantana si topiti untul, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista