Rockin ' conopidă bună zdrobită cu usturoi
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Conopida bună zdrobită cu usturoi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. Un amestec de smântână, usturoi, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 43%. Rețete similare includ Conopidă Zdrobită, Rachael Ray a spart conopida, și Conopidă zdrobită și brânză.
Instrucțiuni
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere.
Puneți conopida și usturoiul în abur și abur până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Scoateți căței de usturoi și zdrobiți cu o furculiță; puneți usturoiul zdrobit cu conopidă într-o oală.
Zdrobiți untul și arpagicul în conopidă și usturoi cu o furculiță sau un tocător de cartofi până se omogenizează.
Se amestecă crema ușoară în amestecul de conopidă zdrobit.
Presărați parmezan-brânză Reggiano pe amestecul de conopidă; condimentează cu sare și piper negru.
Gatiti amestecul de conopida la foc mic pentru a absorbi smantana si topiti untul, aproximativ 12 minute.