Roberto Santiba Cca Despre Cum Să Faci Mole Poblano
Nevoie de o garnitură fără lactate? Roberto Santiba Amperculez despre cum să faci Mole Poblano ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 222 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de usturoi, semințe de coriandru, ardei iute mulato și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Migasul lui Roberto Santiba, Crockpot Chicken Mole – nu petrece toată ziua sclaving peste aragaz pentru a face mole, aici este o să-l facă într-o oală crock, și Mole Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați cuptorul sau cuptorul pentru prăjitor de pâine la fiert și preîncălziți. Alternativ, puteți preîncălzi cuptorul la 260°. dacă utilizați broilerul cuptorului, poziționați raftul la 8 inci de sursa de căldură. Miezuiți roșia și tăiați un X mic prin piele la capătul opus. Prăjiți Roșia, cu miezul în sus și tomatillos pe o tigaie căptușită cu folie, întorcând tomatillos o dată la jumătate, până când vârfurile și fundul lor s-au înnegrit și au o culoare verde kaki și fierte până la miez, 20 până la 30 de minute; și Roșia (fără a se întoarce) până când vârful său este înnegrit și gătit până la miez, 20 până la 30 de minute în total. Alunecați pielea de pe roșie.Între timp, încălziți o comală, o grătar sau o tigaie grea la foc mediu-mic și prăjiți ceapa și usturoiul pe comal, întorcând usturoiul ocazional, până când este doar fraged și maro auriu cu câteva pete înnegrite, 8 până la 10 minute; și întorcând cu grijă felia de ceapă o dată, până când se înmoaie și se carbonizează pe ambele părți, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie medie grea la foc mediu până fierbe. Prăjiți ardeii iute, câțiva din același soi la un moment dat, întorcându-i cu clești, până când sunt umflați și ușor schimbați în culoare, 30 până la 45 de secunde pe Lot de ardei iute mulato și ancho, 45 de secunde până la 1 minut pentru ardeii iute pasilla și aproximativ 11/2 minute pentru ardeii iute Chipotle meco. Pe măsură ce ardeii iute sunt prăjiți, transferați-i într-un castron mare. Când toți ardeii iute sunt prăjiți, adăugați suficientă apă rece pentru a le acoperi și lăsați-i să se înmoaie timp de 30 de minute. Aruncați uleiul rămas din prăjirea ardeilor iute și puneți tigaia deoparte.Folosind clești, țineți tortilla direct peste un arzător setat la mediu, întorcând-o frecvent, până când apar pe ambele părți pete întunecate, maronii aurii și unele pete arse. Zdrobiți-l în ardeii iute prăjiți.Pregătiți un castron mediu și o sită metalică așezată peste un castron mic rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți restul de 1/2 cană de ulei în tigaia rezervată la foc mediu până când strălucește și prăjiți următoarele ingrediente unul câte unul. Pe măsură ce sunt prăjiți, folosiți o lingură cu fante pentru a le transfera în vasul mediu (pentru ingredientele greu de scos, goliți conținutul tigaiei în sită pentru a se scurge mai întâi, apoi întoarceți uleiul în tigaie și puneți ingredientul prăjit în vasul mediu).Prăjiți migdalele, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.Prăjiți semințele de dovleac, amestecând, până când sunt umflate și doar ușor rumenite, aproximativ 1 minut.Prăjiți stafidele, amestecând, până când sunt umflate, aproximativ 1 minut.Se prăjește pâinea, întorcându-se o dată, până devine aurie pe ambele părți, aproximativ 3 minute.Prăjiți feliile de pătlagină, întorcându-le o dată, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați uleiul rămas (2 până la 4 linguri) în tigaie într - o oală grea de 7 până la 8 litri și puneți deoparte.Ștergeți tigaia curată și încălziți-o la foc mediu până când este fierbinte. Prăjiți 3 linguri din semințele de chile rezervate (păstrați restul pentru o altă utilizare) în tigaie, amestecând, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați semințele de chile în vasul mediu. Prăjiți semințele de susan, canela, cuișoarele, anasonul, coriandrul, ienibaharul și boabele de piper în tigaie, amestecând, până când semințele de susan sunt o nuanță mai închisă, aproximativ 11/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați amestecul în vasul mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Scurgeți ardeii iute și aruncați apa de înmuiere și curățați-le în borcanul blenderului cu aproximativ 2 căni din stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Încălziți uleiul rezervat în oală la foc mediu până când este fierbinte, apoi adăugați piureul de chile și gătiți (folosiți un ecran de stropire, astfel încât sosul să nu facă o mizerie a aragazului), amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.Între timp, lucrând în 2 loturi, combinați ingredientele prăjite și prăjite (din vasul mediu) cu Roșia prăjită, tomatillos, ceapa și usturoiul în borcanul blenderului, împreună cu încă 2 căni de stoc pe Lot și amestecați până la omogenizare, aproximativ 3 minute pe lot. Aveți grijă când amestecați ingrediente fierbinți: acoperiți partea superioară cu un prosop și țineți partea superioară ferm în poziție cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați amestecul în piureul de chile din oală în timp ce îl amestecați și, odată ce ați terminat, răsuciți puțin lichid în blender și adăugați-l în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați ciocolata, zahărul și sarea în aluniță, amestecând până se topește ciocolata. Se fierbe la foc mic, parțial acoperit, amestecând ocazional și adăugând mai mult stoc după cum este necesar pentru a menține o consistență catifelată care acoperă gros o lingură de lemn, dar nu este gloppy, aproximativ 45 de minute. Condimentează după gust cu zahăr suplimentar și salt.At în acest moment, ați adăuga pui sau curcan gătit la aluniță, reduceți focul la minim și gătiți până când este doar încălzit, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Fiert
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ