Roberto Santiba Cca Despre Cum Să Faci Mole Poblano

Roberto Santiba Cca Despre Cum Să Faci Mole Poblano
Nevoie de o garnitură fără lactate? Roberto Santiba Amperculez despre cum să faci Mole Poblano ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 222 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de usturoi, semințe de coriandru, ardei iute mulato și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Migasul lui Roberto Santiba, Crockpot Chicken Mole – nu petrece toată ziua sclaving peste aragaz pentru a face mole, aici este o să-l facă într-o oală crock, și Mole Poblano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați cuptorul sau cuptorul pentru prăjitor de pâine la fiert și preîncălziți. Alternativ, puteți preîncălzi cuptorul la 260°. dacă utilizați broilerul cuptorului, poziționați raftul la 8 inci de sursa de căldură. Miezuiți roșia și tăiați un X mic prin piele la capătul opus. Prăjiți Roșia, cu miezul în sus și tomatillos pe o tigaie căptușită cu folie, întorcând tomatillos o dată la jumătate, până când vârfurile și fundul lor s-au înnegrit și au o culoare verde kaki și fierte până la miez, 20 până la 30 de minute; și Roșia (fără a se întoarce) până când vârful său este înnegrit și gătit până la miez, 20 până la 30 de minute în total. Alunecați pielea de pe roșie.Între timp, încălziți o comală, o grătar sau o tigaie grea la foc mediu-mic și prăjiți ceapa și usturoiul pe comal, întorcând usturoiul ocazional, până când este doar fraged și maro auriu cu câteva pete înnegrite, 8 până la 10 minute; și întorcând cu grijă felia de ceapă o dată, până când se înmoaie și se carbonizează pe ambele părți, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie medie grea la foc mediu până fierbe. Prăjiți ardeii iute, câțiva din același soi la un moment dat, întorcându-i cu clești, până când sunt umflați și ușor schimbați în culoare, 30 până la 45 de secunde pe Lot de ardei iute mulato și ancho, 45 de secunde până la 1 minut pentru ardeii iute pasilla și aproximativ 11/2 minute pentru ardeii iute Chipotle meco. Pe măsură ce ardeii iute sunt prăjiți, transferați-i într-un castron mare. Când toți ardeii iute sunt prăjiți, adăugați suficientă apă rece pentru a le acoperi și lăsați-i să se înmoaie timp de 30 de minute. Aruncați uleiul rămas din prăjirea ardeilor iute și puneți tigaia deoparte.Folosind clești, țineți tortilla direct peste un arzător setat la mediu, întorcând-o frecvent, până când apar pe ambele părți pete întunecate, maronii aurii și unele pete arse. Zdrobiți-l în ardeii iute prăjiți.Pregătiți un castron mediu și o sită metalică așezată peste un castron mic rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți restul de 1/2 cană de ulei în tigaia rezervată la foc mediu până când strălucește și prăjiți următoarele ingrediente unul câte unul. Pe măsură ce sunt prăjiți, folosiți o lingură cu fante pentru a le transfera în vasul mediu (pentru ingredientele greu de scos, goliți conținutul tigaiei în sită pentru a se scurge mai întâi, apoi întoarceți uleiul în tigaie și puneți ingredientul prăjit în vasul mediu).Prăjiți migdalele, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.Prăjiți semințele de dovleac, amestecând, până când sunt umflate și doar ușor rumenite, aproximativ 1 minut.Prăjiți stafidele, amestecând, până când sunt umflate, aproximativ 1 minut.Se prăjește pâinea, întorcându-se o dată, până devine aurie pe ambele părți, aproximativ 3 minute.Prăjiți feliile de pătlagină, întorcându-le o dată, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Transferați uleiul rămas (2 până la 4 linguri) în tigaie într - o oală grea de 7 până la 8 litri și puneți deoparte.Ștergeți tigaia curată și încălziți-o la foc mediu până când este fierbinte. Prăjiți 3 linguri din semințele de chile rezervate (păstrați restul pentru o altă utilizare) în tigaie, amestecând, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Transferați semințele de chile în vasul mediu. Prăjiți semințele de susan, canela, cuișoarele, anasonul, coriandrul, ienibaharul și boabele de piper în tigaie, amestecând, până când semințele de susan sunt o nuanță mai închisă, aproximativ 11/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Transferați amestecul în vasul mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Scurgeți ardeii iute și aruncați apa de înmuiere și curățați-le în borcanul blenderului cu aproximativ 2 căni din stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Încălziți uleiul rezervat în oală la foc mediu până când este fierbinte, apoi adăugați piureul de chile și gătiți (folosiți un ecran de stropire, astfel încât sosul să nu facă o mizerie a aragazului), amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.Între timp, lucrând în 2 loturi, combinați ingredientele prăjite și prăjite (din vasul mediu) cu Roșia prăjită, tomatillos, ceapa și usturoiul în borcanul blenderului, împreună cu încă 2 căni de stoc pe Lot și amestecați până la omogenizare, aproximativ 3 minute pe lot. Aveți grijă când amestecați ingrediente fierbinți: acoperiți partea superioară cu un prosop și țineți partea superioară ferm în poziție cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați amestecul în piureul de chile din oală în timp ce îl amestecați și, odată ce ați terminat, răsuciți puțin lichid în blender și adăugați-l în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați ciocolata, zahărul și sarea în aluniță, amestecând până se topește ciocolata. Se fierbe la foc mic, parțial acoperit, amestecând ocazional și adăugând mai mult stoc după cum este necesar pentru a menține o consistență catifelată care acoperă gros o lingură de lemn, dar nu este gloppy, aproximativ 45 de minute. Condimentează după gust cu zahăr suplimentar și salt.At în acest moment, ați adăuga pui sau curcan gătit la aluniță, reduceți focul la minim și gătiți până când este doar încălzit, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier

Ingrediente

57ardei habeneroancho chiles,, șters curat, stem, fantă deschisă ,însămânțate (rezerva semințe), și deveinedancho chiles,, șters curat, stem, fantă deschisă ,însămânțate (rezerva semințe), și deveined0cp. legume (de exemplu, spanac)anasonanason1inchbaguettebaguette0cp. legume (de exemplu, spanac)boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmigdale albemigdale albe57ardei habeneropasilla chiles,, șters curat, stem, fantă deschisă ,însămânțate (rezerva semințe), și deveinedpasilla chiles,, șters curat, stem, fantă deschisă ,însămânțate (rezerva semințe), și deveined113ardei habeneromulato chiles,, șters curat, stem, fantă deschisă ,însămânțate (rezerva semințe), și deveinedmulato chiles,, șters curat, stem, fantă deschisă ,însămânțate (rezerva semințe), și deveined14ardei habeneroChipotle meco chiles, (2 până la 3, de culoare tutun), șters, cu tulpină, tăiat deschis ,însămânțat (rezervați semințele) și deveinăChipotle meco chiles, (2 până la 3, de culoare tutun), șters, cu tulpină, tăiat deschis ,însămânțat (rezervați semințele) și deveină170ardei habeneroCiocolată mexicanăCiocolată mexicană0cp. legume (de exemplu, spanac)semințe de coriandrusemințe de coriandru1tortilla de porumbtortilla de porumb5cuișoareusturoi, decojitusturoi, decojit1inchcanela (scorțișoară mexicană)canela (scorțișoară mexicană)1inchgros) felie rotundă ceapă albăgros) felie rotundă ceapă albă1smallspătlagină coaptă (maro sau neagră), curățată și tăiată transversal în felii de 1/2 inchpătlagină coaptă (maro sau neagră), curățată și tăiată transversal în felii de 1/2 inch3Crustă: firimituri de biscuiți grahamsemințe de dovleac crude (verzi) decojitesemințe de dovleac crude (verzi) decojite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstafide ambalatestafide ambalate2cp. legume (de exemplu, spanac)sare fină sau 1 lingură sare koshersare fină sau 1 lingură sare kosher591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de susan nedecorticate, puținesemințe de susan nedecorticate, puține591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de susan, prăjite nedecorticate pentru garniturăsemințe de susan, prăjite nedecorticate pentru garnitură1parmezan rascu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate85ardei habenerotomatillos, (2 medii), decorticat și clătittomatillos, (2 medii), decorticat și clătit85ardei habenerotomate, (aproximativ 1 mic)tomate, (aproximativ 1 mic)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline ușor sau ulei vegetal, împărțitulei de măsline ușor sau ulei vegetal, împărțit0cp. legume (de exemplu, spanac)boabe întregi de ienibahar, (5 mari)boabe întregi de ienibahar, (5 mari)
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista