Roast Beef cu Sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Roast Beef with Gravy. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 161 de calorii . Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 92 de cenți per porție . Mergeți la magazin și luați apă, amestec de sos maro, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 5 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76% , ceea ce este destul de bun. Încercați friptură de vită cu sos de legume , friptură de vită cu ghimbir și cartofi dulci umpluți cu friptură de vită mărunțită (30 întregi și PALEO) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate; frecați cu 1/4 cană de făină.
Puneți în 5 litri. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați supa și amestecurile de sos cu făina rămasă; se amestecă în apă până se omogenizează.
Se toarnă peste friptură.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă. felii de friptură; se serveste cu piure de cartofi si sos.