Risotto Rapid De Pui
Risotto rapid de pui este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 393 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sparanghel, jumătăți de piept de pui, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Risotto Rapid De Pui, Risotto Rapid De Pui, și Risotto Rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti puiul in tigaie 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste.
Se amestecă bulionul; se încălzește până la fierbere. Se amestecă orezul; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți fără a amesteca 10 minute.
Se amestecă sparanghelul, slănina canadiană și busuiocul. Acoperiți și fierbeți fără a amesteca 8 până la 10 minute sau până când orezul este fraged și puiul nu mai este roz în centru; se ia de pe foc. Se amestecă brânza.