Risotto Pancetta cu ulei de trufe

Risotto Pancetta cu ulei de trufe
Risotto Pancetta cu ulei de trufe ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 427 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Linguine de trufe cu roșii și Pancetta, Risotto De Arpagic Cu Ulei De Trufe, și Risotto De Praz Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți stocul la foc mic într-o cratiță (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Adăugați pancetta; saut 6 minute sau până când sunt crocante. Folosind o lingură cu fante, scoateți pancetta din tigaie; se scurge pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Adăugați șalotă la picături în tigaie; gatiti 2 minute (nu rumeniti), amestecand frecvent. Se amestecă orezul, rozmarinul și usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vin; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul este absorbit, amestecand frecvent. Se amestecă 1 1/2 cană stoc; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
VinVin
7
Adăugați stocul rămas, 3/4 cană la un moment dat, amestecând aproape constant până când fiecare porție de stoc este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 22 de minute în total); rezervați 1/3 cană stoc la ultima adăugare. Se amestecă piperul, uleiul de trufe și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
PiperPiper
StocStoc
SareSare
8
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă 1/3 cană de bulion rezervată. Sus cu pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista