Risotto la cuptor cu legume prăjite
Risotto la cuptor cu legume prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $1.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 466 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Risotto de orz cu legume prăjite de iarnă, Risotto de orz cu legume prăjite de iarnă, și Cotlet De Miel Cu Legume Prăjite Și Risotto De Mazăre De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalzeste cuptorul la 400 buc. F / 200 buc. C / GAZ
Prăjiți legumele pe o singură foaie/tavă de copt pe raftul superior al cuptorului {risotto se va coace pe raftul inferior}.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță rezistentă la cuptor sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când este moale și translucid, aproximativ 3 minute.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu uleiul. Se amestecă vinul și se gătește până când vinul s-a evaporat, încă 1 minut. Se amestecă 2 căni / 480 ml de apă fierbinte, sare și piper și se aduce la fierbere. Acoperiți și transferați la cuptor.
Coaceți pe raftul de jos în ultimele 25 de minute de prăjire pentru legume. După 25 de minute, verificați risotto-ul. Cea mai mare parte a lichidului trebuie absorbită și orezul tocmai gătit.
Scoateți risotto-ul din cuptor și amestecați încă 1/2 cană/120 ml căni fierbinți de apă și untul și brânza.
Se servește acoperit cu legume prăjite cu așchii subțiri de Parmigiano-Reggiano.
Din cartea de bucate proaspăt căsătorită: idei proaspete și rețete moderne pentru gătit cu și unul pentru celălalt de Sarah Copeland. Text Copyright 2012 de Sarah Copeland; fotografii Copyright 2012 de Sara Remington. Publicat de Chronicle Books LLC.