Risotto la cuptor cu legume prăjite

Risotto la cuptor cu legume prăjite
Risotto la cuptor cu legume prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $1.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 466 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Risotto de orz cu legume prăjite de iarnă, Risotto de orz cu legume prăjite de iarnă, și Cotlet De Miel Cu Legume Prăjite Și Risotto De Mazăre De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalzeste cuptorul la 400 buc. F / 200 buc. C / GAZ
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Prăjiți legumele pe o singură foaie/tavă de copt pe raftul superior al cuptorului {risotto se va coace pe raftul inferior}.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță rezistentă la cuptor sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când este moale și translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu uleiul. Se amestecă vinul și se gătește până când vinul s-a evaporat, încă 1 minut. Se amestecă 2 căni / 480 ml de apă fierbinte, sare și piper și se aduce la fierbere. Acoperiți și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
ApăApă
OrezOrez
SareSare
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți pe raftul de jos în ultimele 25 de minute de prăjire pentru legume. După 25 de minute, verificați risotto-ul. Cea mai mare parte a lichidului trebuie absorbită și orezul tocmai gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți risotto-ul din cuptor și amestecați încă 1/2 cană/120 ml căni fierbinți de apă și untul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește acoperit cu legume prăjite cu așchii subțiri de Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
LegumeLegume
9
Din cartea de bucate proaspăt căsătorită: idei proaspete și rețete moderne pentru gătit cu și unul pentru celălalt de Sarah Copeland. Text Copyright 2012 de Sarah Copeland; fotografii Copyright 2012 de Sara Remington. Publicat de Chronicle Books LLC.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Revista