Risotto japonez cu fructe de mare ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6. O porție conține 660 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal Japonez. Un amestec de suc de lămâie, sare kosher, nori și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Risotto cu fructe de mare (Risotto ai Fruitti di Mare), Sos japonez de ouă (maioneză) pentru fructe de mare, și Risotto Japonez Cu Ciuperci Și Scallions.
Instrucțiuni
1
Încălziți bulionul de pui într-o oală medie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se acoperă o tigaie dreaptă cu uleiul vegetal și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați albușurile de ghimbir și scallion și gătiți până se aromează, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați orezul, presărați sare și gătiți un minut sau două pentru a prăji orezul. Deglazați cu sake și gătiți timp de aproximativ un minut pentru a permite alcoolului să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sos Japonez De Susan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați câteva oale de bulion fierbinte la orez, suficient cât să acoperiți și gătiți, amestecând continuu, până când orezul a absorbit bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
6
Adăugați încă câteva oale de stoc și repetați. Veți face acest lucru de 4 până la 6 ori, până când tot stocul este absorbit și orezul este gătit, dar are totuși o mușcătură frumoasă. Întregul proces ar trebui să dureze aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
7
Odată ce orezul este gătit, amestecați creveții și edamame și lăsați căldura orezului să gătească ușor creveții. Odată ce creveții au devenit Opaci, amestecați pasta miso. Dincolo de acest punct, nu lăsați risotto să fiarbă; miso are un gust amar dacă fierbe. Verificați condimentul și reglați sarea după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miso
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Edamame Congelat (din Păstăi)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați mirinul, coaja de lămâie și sucul și verdeața de scallion și pliați ușor în carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Nonpareils Argintii
Crabmeat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6 Chifle Cu Susan, împărțite
9
La farfurie, puneți o cantitate generoasă de risotto într-un castron de servire, stropiți cu puțin ulei de susan, adăugați un strop de sos de soia și acoperiți cu niște nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Nori
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Risotto. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Viticcio Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Viticcio Chianti Classico
Acest Chianti Classico roșu rubiniu are arome de fructe moi, rodii și violete. Impactul asupra palatului este satisfăcător de umplere a gurii, echilibrat plăcut între aciditate și alcool, cu o aftertază de cireșe. Se servește cu mezeluri toscane sau carne de porc.