Risotto de usturoi și ciuperci prăjite

Risotto de usturoi și ciuperci prăjite
Usturoiul prăjit și risotto de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1378 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Dacă aveți ouă, porumb, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 42 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Risotto De Ciuperci Cu Unt De Usturoi, Creveți de usturoi cu spanac și Risotto de ciuperci, și Risotto De Ciuperci Prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Feliați blatul de pe capul de usturoi. Puneți-l pe un pătrat mare de folie de aluminiu și stropiți 1 linguriță de ulei de măsline extravirgin peste cuișoarele expuse. Înfășurați folia în jurul și peste usturoi. Prăjiți până când este moale, aproximativ 50 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se toarnă cele 2 cutii de bulion într-o cratiță, la foc mic și se adaugă 3 cutii de apă. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și sotati timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper, după gust și gătiți până când ciupercile își eliberează sucurile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
8
Adăugați orezul și gătiți timp de 1 minut pentru a prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
OrezOrez
9
Adăugați 2 oale pline cu bulion fierbinte în tigaie și amestecați ușor orezul. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului a fost absorbita. Reglați căldura astfel încât tigaia să clocotească ușor. Continuați să adăugați bulion și să amestecați până când se folosește tot bulionul și orezul este gătit, dar nu moale, aproximativ 20 până la 25 de minute. Odată ce orezul a absorbit tot lichidul și este frumos și cremos, amestecați untul, parmezanul și pulpa de usturoi. Acoperiți și lăsați să se odihnească 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
UntUnt
UsturoiUsturoi
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
TigaieTigaie
10
Transferați într-un vas de servire și serviți fierbinte.
11
Rezervați 3 căni pentru rețeta rotundă 2, prăjituri cu Risotto.
12
Într-un castron mare adăugați risotto-ul rămas, ouăle, porumbul, pesmetul și parmezanul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
PorumbPorumb
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Se amestecă pentru a combina bine. Formați-vă în 12 bile de dimensiunea unei nuci, apoi aplatizați-le în prăjituri și aranjați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați prăjiturile și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
16
Scoateți prăjiturile din ulei pe o foaie de copt căptușită cu o pungă maro sau prosoape de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
17
Transferați într-o tavă de servire și serviți fierbinte.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În1 h, 42 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista