Usturoiul prăjit și risotto de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1378 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Dacă aveți ouă, porumb, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 42 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Risotto De Ciuperci Cu Unt De Usturoi, Creveți de usturoi cu spanac și Risotto de ciuperci, și Risotto De Ciuperci Prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Feliați blatul de pe capul de usturoi. Puneți-l pe un pătrat mare de folie de aluminiu și stropiți 1 linguriță de ulei de măsline extravirgin peste cuișoarele expuse. Înfășurați folia în jurul și peste usturoi. Prăjiți până când este moale, aproximativ 50 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se toarnă cele 2 cutii de bulion într-o cratiță, la foc mic și se adaugă 3 cutii de apă. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa și sotati timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper, după gust și gătiți până când ciupercile își eliberează sucurile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
8
Adăugați orezul și gătiți timp de 1 minut pentru a prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Orez
9
Adăugați 2 oale pline cu bulion fierbinte în tigaie și amestecați ușor orezul. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului a fost absorbita. Reglați căldura astfel încât tigaia să clocotească ușor. Continuați să adăugați bulion și să amestecați până când se folosește tot bulionul și orezul este gătit, dar nu moale, aproximativ 20 până la 25 de minute. Odată ce orezul a absorbit tot lichidul și este frumos și cremos, amestecați untul, parmezanul și pulpa de usturoi. Acoperiți și lăsați să se odihnească 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Unt
Usturoi
Bulion
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Tigaie
10
Transferați într-un vas de servire și serviți fierbinte.
11
Rezervați 3 căni pentru rețeta rotundă 2, prăjituri cu Risotto.
12
Într-un castron mare adăugați risotto-ul rămas, ouăle, porumbul, pesmetul și parmezanul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Parmezan
Porumb
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Se amestecă pentru a combina bine. Formați-vă în 12 bile de dimensiunea unei nuci, apoi aplatizați-le în prăjituri și aranjați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
14
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați prăjiturile și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
16
Scoateți prăjiturile din ulei pe o foaie de copt căptușită cu o pungă maro sau prosoape de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
17
Transferați într-o tavă de servire și serviți fierbinte.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.