Risotto de sparanghel cu crab și Gremolada portocalie
Risotto de sparanghel cu crab și Gremolada portocalie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $3.96 pe portie. O porție conține 471 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână carne de crab, coajă de portocală, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Risotto De Sparanghel Cu Piper Portocaliu Și Portocaliu, Salată De Sparanghel, Crab Și Portocale, și Păstrăv Gremolada.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o oală medie. Gatiti sparanghelul in bulion pana cand este gata, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Îndepărtați cu o lingură cu fante. Puneți într-o strecurătoare, clătiți cu apă rece și scurgeți. Păstrați bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Într-o oală mare, topiți 1 lingură de unt cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați orezul și amestecați până începe să devină opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
6
Adăugați vermutul și sarea. Gatiti, amestecand, pana cand vermutul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Sare
7
Adăugați aproximativ 1/2 cană din bulionul care fierbe; gatiti, amestecand frecvent, pana se absoarbe. Orezul și bulionul trebuie să buleze ușor; reglați căldura după cum este necesar. Continuați să gătiți, adăugând bulion 1/2 cană la un moment dat și lăsând orezul să-l absoarbă înainte de a adăuga mai mult. Gatiti orezul in acest fel pana se inmoaie, 25-30 de minute in total. Bulionul care nu este absorbit trebuie îngroșat de amidonul din orez. Este posibil să nu aveți nevoie de tot lichidul sau să aveți nevoie de mai mult bulion sau apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon
Bulion
Apă
Orez
8
Se amestecă sparanghelul, crabul, coaja de portocală, usturoiul, pătrunjelul, piperul și restul de 1 lingură de unt. Gatiti pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Sparanghel
Pătrunjel
Unt
Usturoi
Piper
Crabi
9
Recomandarea vinului: sparanghelul este greu de asociat cu vinul; se combină cu orice elemente amare pentru a produce un gust metalic. Asta înseamnă că fără taninuri și cu siguranță fără stejar. Alegeți un Sauvignon Blanc italian crocant, neîncărcat, de la Friuli sau Collio.