Risotto De Sparanghel

Risotto De Sparanghel
Risotto de sparanghel necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $ 3.5 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână sparanghel, parmezan, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Risotto de șuncă și sparanghel, Risotto De Sparanghel, și Risotto Cu Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Încălziți uleiul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați ceapa și orezul și gătiți, amestecând, până când orezul se rumeneste, aproximativ 5 minute. Amestecați bulionul, 1/2 cană la un moment dat și gătiți, amestecând constant până când aproape tot bulionul este absorbit înainte de a adăuga mai mult, până când orezul este al dente, aproximativ 20 de minute; adăugați apă fierbinte dacă aveți nevoie de mai mult lichid. Cu aproximativ 5 minute înainte de terminarea orezului, adăugați sparanghel, unt și parmezan și gătiți până când sparanghelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și indicii de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșie rubinică intensă, cu reflexe violete. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect să se împerecheze cu paste și mezeluri.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista