Risotto De Roșii-Busuioc

Risotto De Roșii-Busuioc
Rețeta Risotto de roșii-busuioc ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 33 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 391 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de ulei de măsline, busuioc, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Risotto de roșii și busuioc, Risotto Cremos De Busuioc De Roșii, și Risotto de roșii și busuioc cu Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță de 3 litri (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Încălziți o tigaie adâncă de 10 inci la foc mediu. Topiți 1 lingură de unt cu ulei de măsline în tigaie; gatiti pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă vinul; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant. Se amestecă 1 cană de bulion; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 14 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1 lingură de unt, brânză și ingredientele rămase. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista