Risotto De Roșii-Busuioc
Rețeta Risotto de roșii-busuioc ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 33 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 391 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de ulei de măsline, busuioc, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Risotto de roșii și busuioc, Risotto Cremos De Busuioc De Roșii, și Risotto de roșii și busuioc cu Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță de 3 litri (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți o tigaie adâncă de 10 inci la foc mediu. Topiți 1 lingură de unt cu ulei de măsline în tigaie; gatiti pana se topeste untul.
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă vinul; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant. Se amestecă 1 cană de bulion; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 14 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1 lingură de unt, brânză și ingredientele rămase. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute.