Risotto de quinoa Coco-migdale cu nucă de cocos picantă cu ciuperci de șofran
Risotto de Quinoa Coco-migdale cu nucă de cocos picantă de ciuperci de șofran ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 422 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 272 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, sare de mare cu ierburi, quinoa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu orez de nucă de cocos-șofran, Risotto De Quinoa Cu Ciuperci, și Risotto De Quinoa Cu Ciuperci Prăjite.
Instrucțiuni
1
Turnați quinoa într - un castron mare-clătiți bine cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți apa cu atenție. Repetați dacă doriți.Folosind o oală mare-aduceți apa și un vârf de sare la fierbere puternică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați quinoa clătită. Acoperiți cu un orificiu mic și lăsați să fiarbă timp de 10-12 minute la foc mediu.În timp ce quinoa fierbe, toacă - ți ceapa verde și ciupercile și lasă-ți deoparte laptele de cocos, migdalele-și alte ingrediente.Când au trecut cele zece minute, scoateți complet capacul din vasul mare de quinoa. Nu tot lichidul va fi absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Ghimbir întreg, Zdrobit
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați: toate migdalele, scallions și un strop de lapte de cocos. De asemenea, se macină în niște piper proaspăt.Se amestecă cu o lingură de lemn și se reduce puțin focul. Ingredientele vor începe să absoarbă mai mult lichid și va începe să se formeze un risotto gros.Apoi adăugați drojdia nutrițională, siropul de arțar (doar o stropire), pudra de usturoi și ciupercile risotto. Continuați să pliați quinoa până se formează o consistență groasă umedă. Ca un fulgi de ovăz foarte gros. Opriți căldura și începeți să scoateți quinoa din oală și într-un vas de servire/depozitare. De asemenea, puteți începe să vă placați quinoa.In aceeași oală, veți face sosul. Este în regulă dacă o parte din quinoa ( câteva linguri) rămâne în oală. Acest lucru vă va ajuta să vă îngroșați sosul.Pentru sos: adăugați toate ingredientele sosului și amestecați pe mediu până când sosul se îngroașă. Lăsați șofranul să înflorească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Nutritivă
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Ghimbir întreg, Zdrobit
Fulgi De Ovăz
șofran
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Cireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se ia de pe foc și se pune sosul peste quinoa placată deasupra - sau se transferă într-un bol de servire a sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Garnisiți cu piper proaspăt și o mulțime de ciuperci din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi