Risotto de quinoa Coco-migdale cu nucă de cocos picantă cu ciuperci de șofran

Risotto de quinoa Coco-migdale cu nucă de cocos picantă cu ciuperci de șofran
Risotto de Quinoa Coco-migdale cu nucă de cocos picantă de ciuperci de șofran ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 422 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 272 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, sare de mare cu ierburi, quinoa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu orez de nucă de cocos-șofran, Risotto De Quinoa Cu Ciuperci, și Risotto De Quinoa Cu Ciuperci Prăjite.

Instrucțiuni

1
Turnați quinoa într - un castron mare-clătiți bine cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Scurgeți apa cu atenție. Repetați dacă doriți.Folosind o oală mare-aduceți apa și un vârf de sare la fierbere puternică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați quinoa clătită. Acoperiți cu un orificiu mic și lăsați să fiarbă timp de 10-12 minute la foc mediu.În timp ce quinoa fierbe, toacă - ți ceapa verde și ciupercile și lasă-ți deoparte laptele de cocos, migdalele-și alte ingrediente.Când au trecut cele zece minute, scoateți complet capacul din vasul mare de quinoa. Nu tot lichidul va fi absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați: toate migdalele, scallions și un strop de lapte de cocos. De asemenea, se macină în niște piper proaspăt.Se amestecă cu o lingură de lemn și se reduce puțin focul. Ingredientele vor începe să absoarbă mai mult lichid și va începe să se formeze un risotto gros.Apoi adăugați drojdia nutrițională, siropul de arțar (doar o stropire), pudra de usturoi și ciupercile risotto. Continuați să pliați quinoa până se formează o consistență groasă umedă. Ca un fulgi de ovăz foarte gros. Opriți căldura și începeți să scoateți quinoa din oală și într-un vas de servire/depozitare. De asemenea, puteți începe să vă placați quinoa.In aceeași oală, veți face sosul. Este în regulă dacă o parte din quinoa ( câteva linguri) rămâne în oală. Acest lucru vă va ajuta să vă îngroșați sosul.Pentru sos: adăugați toate ingredientele sosului și amestecați pe mediu până când sosul se îngroașă. Lăsați șofranul să înflorească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
șofranșofran
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se ia de pe foc și se pune sosul peste quinoa placată deasupra - sau se transferă într-un bol de servire a sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Garnisiți cu piper proaspăt și o mulțime de ciuperci din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
7
Se servește cald - sau se păstrează la frigider.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Revista