Risotto de praz și mazăre cu Calamari la grătar

Risotto de praz și mazăre cu Calamari la grătar
Risotto de praz și mazăre cu Calamari la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,4 USD pe porție. O porție conține 621 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 13 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de orez arborio, unt, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Risotto De Praz Și Mazăre Cu Calamari La Grătar, Risotto De Nap Alb Cremos Și Praz Cu Verdeață Crocantă De Praz A, și Risotto de usturoi cu calamari și chipsuri de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți stocul la foc mic într-o cratiță medie, apoi păstrați-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Bateți împreună 2 linguri de ulei, suc de lămâie, scallion, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un castron mediu pentru a face vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Gatiti prazul in 2 linguri de ulei intr-o oala grea de 4 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, 7 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați pe o farfurie.
5
Adăugați uleiul de lingură rămas și orezul în oală și gătiți, amestecând constant, până când orezul este acoperit uniform, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați vin și fierbeți rapid, amestecând, până când majoritatea a fost absorbită, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați 1 cană de bulion fierbinte și fierbeți rapid, amestecând constant, până când stocul a fost absorbit. Continuați să fierbeți și să adăugați stoc fierbinte, câte 1 cană, amestecând constant și permițând absorbția fiecărei adaosuri înainte de a adăuga următoarea, până când rămâne 1 cană stoc, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8
Adăugați mazărea, prazul și bulionul de ceașcă rămas și gătiți, amestecând, până când orezul este doar fraged, 3 până la 5 minute. Se amestecă untul și brânza, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Când ultima ceașcă de stoc a fost adăugată la risotto, încălziți tigaia la grătar la foc mare până când este fierbinte. 3Când risotto este gata, condimentați calmarul cu 1/8 linguriță sare și tigaie pentru grătar cu ulei. Grătiți calmarul, apăsând în jos cu o spatulă și rotind la jumătate, până când este opac și tocmai gătit, aproximativ 1 minut în total. Aruncați cu suficientă vinetă de lămâie pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
CalmarCalmar
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
10
Serviți risotto acoperit cu calamari și stropit cu orice vinetă de lămâie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
CalmarCalmar
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista