Risotto de porcini și cimbru la cuptor
Risotto de porcini și cimbru la cuptor ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 434 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ulei de măsline, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Risotto Cu Lămâie Și Cimbru Meyer La Cuptor, Risotto La Cuptor, și Risotto la cuptor.
Instrucțiuni
Puneți ciupercile într-un castron, turnați 425 ml apă clocotită și lăsați la macerat 10 minute. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor și prăjiți ceapa timp de 2 minute până când începe să se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul și tocați.
Adăugați ciupercile, cimbru și orez în tigaie, apoi amestecați bine. Se strecoară peste lichidul de ciuperci, se toarnă bulionul și vinul și se aduce la fierbere.
Condimentați după gust, acoperiți și coaceți timp de 25 de minute sau până când orezul este doar gătit și tot lichidul a fost absorbit. Se amestecă parmezanul ras, se verifică condimentul și se presară cu frunze suplimentare de cimbru și așchii de parmezan pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Risotto funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon