Risotto de porcini și cimbru la cuptor

Risotto de porcini și cimbru la cuptor
Risotto de porcini și cimbru la cuptor ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 434 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ulei de măsline, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Risotto Cu Lămâie Și Cimbru Meyer La Cuptor, Risotto La Cuptor, și Risotto la cuptor.

Instrucțiuni

1
Puneți ciupercile într-un castron, turnați 425 ml apă clocotită și lăsați la macerat 10 minute. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor și prăjiți ceapa timp de 2 minute până când începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Adăugați ciupercile, cimbru și orez în tigaie, apoi amestecați bine. Se strecoară peste lichidul de ciuperci, se toarnă bulionul și vinul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Condimentați după gust, acoperiți și coaceți timp de 25 de minute sau până când orezul este doar gătit și tot lichidul a fost absorbit. Se amestecă parmezanul ras, se verifică condimentul și se presară cu frunze suplimentare de cimbru și așchii de parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista