Risotto de porcini și cimbru la cuptor

Risotto de porcini și cimbru la cuptor
Risotto de porcini și cimbru la cuptor ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 434 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ulei de măsline, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Risotto Cu Lămâie Și Cimbru Meyer La Cuptor, Risotto La Cuptor, și Risotto la cuptor.

Instrucțiuni

1
Puneți ciupercile într-un castron, turnați 425 ml apă clocotită și lăsați la macerat 10 minute. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor și prăjiți ceapa timp de 2 minute până când începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
5
Adăugați ciupercile, cimbru și orez în tigaie, apoi amestecați bine. Se strecoară peste lichidul de ciuperci, se toarnă bulionul și vinul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Condimentați după gust, acoperiți și coaceți timp de 25 de minute sau până când orezul este doar gătit și tot lichidul a fost absorbit. Se amestecă parmezanul ras, se verifică condimentul și se presară cu frunze suplimentare de cimbru și așchii de parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista