Risotto De Orz Cu Ciuperci Cu Aragaz Lent

Risotto de orz de ciuperci cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 465 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 64 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de cimbru, orz perlat, bulion de legume cu sodiu inferior și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Risotto De Sparanghel-Orz Cu Aragaz Lent, Risotto de orz și năut cu aragaz lent, și Risotto de creveți și orz de anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și 1/8 linguriță fiecare sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Amestecați orzul și cimbrul și gătiți, amestecând, până când orzul este doar auriu, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un aragaz lent de 6 litri și adăugați morcovii, bulionul, 1 1/2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și gătiți la înălțime până când lichidul este absorbit și morcovii și orzul sunt fragede, aproximativ 3 ore.
Aruncați cimbrul și amestecați parmezanul, oțetul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Subțiați risotto-ul cu apă caldă pentru consistența dorită, după cum este necesar. Se acoperă cu pătrunjel și se condimentează după gust cu sare și piper.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu mâncarea.