Risotto De Orz Cu Ciuperci Cu Aragaz Lent

Risotto De Orz Cu Ciuperci Cu Aragaz Lent
Risotto de orz de ciuperci cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 465 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 64 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de cimbru, orz perlat, bulion de legume cu sodiu inferior și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Risotto De Sparanghel-Orz Cu Aragaz Lent, Risotto de orz și năut cu aragaz lent, și Risotto de creveți și orz de anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați ceapa și 1/8 linguriță fiecare sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Amestecați orzul și cimbrul și gătiți, amestecând, până când orzul este doar auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
OrzOrz
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Transferați într-un aragaz lent de 6 litri și adăugați morcovii, bulionul, 1 1/2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și gătiți la înălțime până când lichidul este absorbit și morcovii și orzul sunt fragede, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
OrzOrz
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Aruncați cimbrul și amestecați parmezanul, oțetul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Subțiați risotto-ul cu apă caldă pentru consistența dorită, după cum este necesar. Se acoperă cu pătrunjel și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu mâncarea.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Revista