Risotto De Lămâie-Pătrunjel
Risotto cu lămâie-pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 647 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,48 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, piper, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Risotto primavera cu pesto de pătrunjel, Sparanghel și pătrunjel Pesto Risotto coace, și Risotto de cuscus israelian cu dovlecei, Radicchio și unt de pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 3 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând continuu, timp de 2 minute. Reduceți căldura, adăugați vinul și gătiți, amestecând frecvent, până când lichidul este absorbit.
Adăugați bulionul, 1/2 cană la un moment dat, amestecând ocazional și așteptând până când este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute în total. Orezul trebuie să fie fraged, dar totuși ușor ferm.
Adăugați sucul de lămâie, sarea, piperul, parmezanul și untul rămas și amestecați până când untul se topește. Lingurați în boluri individuale și presărați cu coaja și pătrunjelul.