Risotto De Legume În Stil Grecesc

Risotto De Legume În Stil Grecesc
Dacă aveți despre 30 minute pentru a petrece în bucătărie, Risotto de legume în stil grecesc ar putea fi un minunat fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Pentru $3.27 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 551 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă din Mâncare și vin necesită ceapă, rucola, mazăre și scallions. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Kebab de legume în stil grecesc cu Orzo și Feta, Salată de legume grecești cu vinetă grecească de casă, și Risotto grecesc de creveți și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți 5 căni din bulionul de legume la foc mic. Într-o altă cratiță medie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa în ulei și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
3
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Adăugați 1 cană din bulionul fierbinte și gătiți, amestecând, până când bulionul este absorbit. Continuați să adăugați bulionul fierbinte, câte 1 cană și amestecând ocazional până când este complet absorbit înainte de a adăuga mai mult. Continuați să gătiți până când orezul este al dente și lichidul este îngroșat, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați dovleceii și scallions și gătiți la foc moderat până când sunt fragede, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
7
Adăugați mazărea și rucola și gătiți până când rucola este ofilită, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Adăugați restul de 1 cană de bulion de legume, condimentați cu sare și piper și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
9
Se ia de pe foc.
10
Amestecați legumele și lichidul lor în risotto și gătiți până când orezul este cremos, aproximativ 1 minut. Condimentează risotto-ul cu sare și piper. Puneți risotto în boluri și serviți cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista