Risotto de legume de vară este un hor d ' oeuvre mediteranean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,62 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ulei de măsline extravirgin, unt, arborio și frunze de busuioc. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Risotto De Vară Cu Lămâie-Legume, Risotto De Vară, și Risotto De Vară.
Instrucțiuni
1
Încălziți apa: aduceți apa la foc mic într-o oală mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Saut usturoi și orez în ulei de măsline: într-o altă oală, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Când uleiul de măsline este strălucitor, adăugați usturoiul și saut-ul până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se amestecă orezul și se acoperă cu uleiul de măsline. Saut, amestecand continuu, timp de 2-3 minute, moment in care orezul va incepe sa miroasa a nuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Adăugați vinul alb la orez și amestecați. Din acest moment, veți amesteca orezul risotto aproape constant. După un minut sau două orezul va fi absorbit vinul și când amestecați, lingura va lăsa dungi pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Începeți să adăugați apă, o ceașcă la un moment dat:
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Adăugați o cană de apă fierbinte în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați un vârf generos de sare. Amestecați până când apa a fost absorbită de orez și lingura dvs. lasă din nou o urmă în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați încă o cană de apă fierbinte și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
6
Adăugați porumbul și ardeiul gras: când a doua cană de apă este absorbită, adăugați porumbul și ardeiul gras roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Adăugați încă o cană de apă și amestecați până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
8
Repetați cu o altă cană de apă și un alt vârf sănătos de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Se amestecă ceapa verde și parmezanul: până acum orezul ar trebui să fie aproape de a fi gata; ar trebui să fie complet gătit, dar totuși al dente, puțin ferm, nu complet moale. Când orezul ajunge în această etapă, amestecați ceapa verde și parmezanul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Când apa a fost complet absorbită, adăugați puțină apă, astfel încât risotto-ul să fie slăbit. Risotto ar trebui să umple un castron, nu să stea pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Se amestecă busuiocul și untul și se presară piper negru după gust. Odată ce untul s-a topit, serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Risotto funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.