Risotto De Legume De Primăvară Prăjită

Risotto De Legume De Primăvară Prăjită
Risotto de legume de primăvară prăjită este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 213 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, sparanghel, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 91%. Rețete similare sunt Risotto de legume de primăvară cu Snapper întreg prăjit, Risotto De Legume De Primăvară, și Risotto De Legume De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Pulverizați tigaia de prăjire de 17x11 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați sparanghelul, morcovii, ceapa, ardeii, dovleceii, ciupercile, rozmarinul și 1/4 cană de bulion în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Prăjiți 20 de minute sau până când ați terminat, amestecând o dată. Pregătiți risotto în timp ce legumele se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4
Încălziți uleiul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați orez. Gatiti si amestecati timp de 2 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Adăugați 1/2 cană bulion și gătiți până când bulionul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când tot bulionul este absorbit înainte de a adăuga mai mult. (Timp total de gătit: 25 minute)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Adăugați legume și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Căldură prin.
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista