Risotto de legume de primăvară cu ouă Pocate

Risotto de legume de primăvară cu ouă Pocate
Risotto de legume de primăvară cu ouă Pocate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 623 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 412 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper, fasole fava și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Risotto de legume de primăvară cu ouă Pocate, Risotto de legume de primăvară cu ou Pocat, și Risotto De Legume De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți fasole proaspătă, gătiți într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge; se transferă într-un castron cu apă cu gheață și se lasă să se răcească. Cojiți favas și transferați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aduceți o tigaie mare cu apă sărată la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați oțet. Crăpați 1 ou într-un castron mic, apoi glisați în apă fierbinte. Repetați cu încă 2 ouă. Gatiti pana cand albusurile sunt fierte, dar galbenusurile curg, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cu grijă ouăle într-un castron cu apă cu gheață. Repetați cu restul de 3 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OțetOțet
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
5
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu. Reduceți căldura la minim; acoperiți și mențineți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Între timp, topiți 1 lingură de unt într-o oală mare, largă și grea, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați în castron cu favas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
8
Încălziți uleiul și restul de 1 lingură de unt în aceeași oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați praz, fenicul și usturoi. Gatiti, amestecand des, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
PrazPraz
10
Adăugați orez și amestecați pentru a acoperi, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
11
Adăugați vin și gătiți, amestecând ocazional, până se evaporă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
12
Adăugați 1 cană de bulion. Gatiti, amestecand des (nu este nevoie sa amestecati constant), pana cand bulionul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
13
Adăugați bulionul rămas prin pahare, permițând absorbția bulionului înainte de a adăuga mai mult, amestecând des, până când orezul este fraged, dar încă ferm la mușcătură și amestecul este cremos, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
14
Adăugați spanac, CR aproxormme fra fra, 1 1/2 cani Pecorino ras, 1/4 ceașcă arpagic, și fasole Fava rezervate și ciuperci la risotto. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand spanacul se ofileste si branza se topeste, aproximativ 2 minute. Condimentează risotto cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Fasole FavaFasole Fava
CiuperciCiuperci
PecorinoPecorino
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
SareSare
15
Cu câteva minute înainte ca risotto să fie gata, reîncălziți ouăle pocate într-o tigaie mare cu apă clocotită, aproximativ 1 minut. Împărțiți risotto între boluri și acoperiți cu ouă, Pecorino ras, arpagic și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
PecorinoPecorino
ArpagicArpagic
PiperPiper
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista