Risotto de dovlecei cu aromă de chimen și șofran

Risotto de dovlecei cu aromă de chimen și șofran
Risotto de dovleac cu aromă de chimen și șofran ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 547 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, bulion de legume, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Încercați Risotto de șofran cu dovleac, Risotto de șofran cu dovleac, și Risotto de dovlecei și șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.curățați și tăiați dovleceii în cuburi de 1-1/2 inci. Într-un castron, aruncați dovleceii tăiați cubulețe în melasă, sirop ușor de porumb, sare, o lingură de ulei de măsline, pudră de chimen și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți o foaie de copt cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați bucățile de dovleac fără a le aglomera. Prăjiți 20-30 de minute, până se rumenesc ușor și softened.In un mortar și pistil, macinați firele de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Adăugați aproximativ 1/4 cană de apă. Rezervați aproximativ o lingură din rezultatul rezultat liquid.In o cratiță adâncă, sotati cateii de usturoi tocati in uleiul ramas pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați 2 linguri de unt și adăugați șalotele; se amestecă până devine auriu ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Adăugați pastele și orezul. Untul ar trebui să acopere toate boabele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați 1 cană de bulion cald și lichidul de șofran. Se amestecă constant.După ce aduceți lichidul la fierbere, adăugați parmezan praf și reduceți focul la mediu-mic timp de aproximativ 15 până la 20 de minute. Condimentează cu pudră de ciuperci și o lingură de mărar. Verificați lichidul și adăugați periodic 1/4 cană de stoc când tot lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CiuperciPulbere De Ciuperci
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
șofranșofran
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
8
Lăsați să fiarbă încă 15 minute.Când orezul este aproape gătit, adăugați dovlecelul, lichidul de șofran rămas și restul de unt. Reglați condimentul cu mai multă sare (dacă este necesar) și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
șofranșofran
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Lăsați să stea aproximativ 5 minute.
10
Presărați mai mult mărar și semințe de dovleac prăjite și serviți imediat.Bon apptit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista