Risotto de dovlecei cu aromă de chimen și șofran

Risotto de dovlecei cu aromă de chimen și șofran
Risotto de dovleac cu aromă de chimen și șofran ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 547 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, bulion de legume, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Încercați Risotto de șofran cu dovleac, Risotto de șofran cu dovleac, și Risotto de dovlecei și șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.curățați și tăiați dovleceii în cuburi de 1-1/2 inci. Într-un castron, aruncați dovleceii tăiați cubulețe în melasă, sirop ușor de porumb, sare, o lingură de ulei de măsline, pudră de chimen și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți o foaie de copt cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați bucățile de dovleac fără a le aglomera. Prăjiți 20-30 de minute, până se rumenesc ușor și softened.In un mortar și pistil, macinați firele de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Adăugați aproximativ 1/4 cană de apă. Rezervați aproximativ o lingură din rezultatul rezultat liquid.In o cratiță adâncă, sotati cateii de usturoi tocati in uleiul ramas pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați 2 linguri de unt și adăugați șalotele; se amestecă până devine auriu ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Adăugați pastele și orezul. Untul ar trebui să acopere toate boabele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Adăugați 1 cană de bulion cald și lichidul de șofran. Se amestecă constant.După ce aduceți lichidul la fierbere, adăugați parmezan praf și reduceți focul la mediu-mic timp de aproximativ 15 până la 20 de minute. Condimentează cu pudră de ciuperci și o lingură de mărar. Verificați lichidul și adăugați periodic 1/4 cană de stoc când tot lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CiuperciPulbere De Ciuperci
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
șofranșofran
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
8
Lăsați să fiarbă încă 15 minute.Când orezul este aproape gătit, adăugați dovlecelul, lichidul de șofran rămas și restul de unt. Reglați condimentul cu mai multă sare (dacă este necesar) și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
șofranșofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Lăsați să stea aproximativ 5 minute.
10
Presărați mai mult mărar și semințe de dovleac prăjite și serviți imediat.Bon apptit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista