Risotto de dovleac cu scoici arse ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 616 calorii, 18g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 469 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr brun, bulion de pui, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Scoici arse pe Risotto de creveți și trufe, Risotto Thailandez Cu Nucă De Cocos Cu Scoici Arse, și Risotto de lămâie cu scoici arse # SundaySupper.
Instrucțiuni
1
Pentru risotto: amestecați primele șase ingrediente pentru risotto într-o oală mică și aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se fierbe timp de aproximativ 5 minute.
3
Scoateți amestecul de pe foc și turnați într-un blender cu bulionul, condimentați cu sare și piper și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Cu motorul pornit, adăugați ceașcă de unt în blender, 1 lingură la un moment dat. Se amestecă până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul într-un castron și se lasă deoparte până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă bulionul de pui într-o oală medie și se încălzește la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Puneți o tigaie mare la foc mediu și topiți restul de unt și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se adauga ceapa si usturoiul si saut timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați orezul și saut timp de 3 până la 5 minute sau până când fiecare bob de orez este acoperit cu ulei și există un punct alb în centrul fiecărui Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazăre Goya®
Subţire-
10
Începeți să adăugați bulionul cald la orez, câte o oală plină odată, amestecând frecvent.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
11
De fiecare dată când lichidul se evaporă, adăugați o altă oală de bulion și continuați să amestecați.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
12
Continuați să adăugați lichid și amestecați până când orezul este al dente, 20-25 de minute.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
13
Se amestecă piureul de dovleac până se combină complet.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
14
Se amestecă mascarpone și parmezan până se omogenizează. Îndoiți cimbru și condimentați cu sare și piper.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mascarpone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu, la foc mediu-mare.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Condimentează fiecare scoică cu sare și piper.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3
Căutați scoicile, în loturi, timp de 3-4 minute pe fiecare parte.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu, la foc mediu,1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați pancetta în tigaie și gătiți până când grăsimea s-a stins și pancetta a devenit crocantă.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scurgeți toate, cu excepția a 2 lingurițe de grăsime din tigaie și reveniți la aragaz, la foc mediu.2
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, Opțional
4
Presărați ambele zaharuri peste pancetta și amestecați până când zahărul se topește și a acoperit pancetta.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Întindeți confetti-pancetta confiată pe o tigaie tapetată cu pergament și lăsați să se răcească și să se întărească ușor.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Pentru asamblare: umpleți șase boluri cu risotto și acoperiți fiecare cu trei scoici; terminați fiecare bol cu o stropire de pancetta.