Risotto de dovleac cu scoici arse ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 616 calorii, 18g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 469 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr brun, bulion de pui, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Scoici arse pe Risotto de creveți și trufe, Risotto Thailandez Cu Nucă De Cocos Cu Scoici Arse, și Risotto de lămâie cu scoici arse # SundaySupper.
Instrucțiuni
1
Pentru risotto: amestecați primele șase ingrediente pentru risotto într-o oală mică și aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se fierbe timp de aproximativ 5 minute.
3
Scoateți amestecul de pe foc și turnați într-un blender cu bulionul, condimentați cu sare și piper și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Cu motorul pornit, adăugați ceașcă de unt în blender, 1 lingură la un moment dat. Se amestecă până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul într-un castron și se lasă deoparte până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă bulionul de pui într-o oală medie și se încălzește la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Puneți o tigaie mare la foc mediu și topiți restul de unt și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se adauga ceapa si usturoiul si saut timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați orezul și saut timp de 3 până la 5 minute sau până când fiecare bob de orez este acoperit cu ulei și există un punct alb în centrul fiecărui Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Începeți să adăugați bulionul cald la orez, câte o oală plină odată, amestecând frecvent.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
11
De fiecare dată când lichidul se evaporă, adăugați o altă oală de bulion și continuați să amestecați.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
12
Continuați să adăugați lichid și amestecați până când orezul este al dente, 20-25 de minute.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Se amestecă piureul de dovleac până se combină complet.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
14
Se amestecă mascarpone și parmezan până se omogenizează. Îndoiți cimbru și condimentați cu sare și piper.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mascarpone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu, la foc mediu-mare.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Condimentează fiecare scoică cu sare și piper.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3
Căutați scoicile, în loturi, timp de 3-4 minute pe fiecare parte.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu, la foc mediu,1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pancetta în tigaie și gătiți până când grăsimea s-a stins și pancetta a devenit crocantă.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți toate, cu excepția a 2 lingurițe de grăsime din tigaie și reveniți la aragaz, la foc mediu.2
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
4
Presărați ambele zaharuri peste pancetta și amestecați până când zahărul se topește și a acoperit pancetta.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Suc De Lămâie, Opțional
5
Întindeți confetti-pancetta confiată pe o tigaie tapetată cu pergament și lăsați să se răcească și să se întărească ușor.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Pentru asamblare: umpleți șase boluri cu risotto și acoperiți fiecare cu trei scoici; terminați fiecare bol cu o stropire de pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat