Risotto de dovleac
Risotto de dovleac ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. O porție conține 375 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 155 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovleceii - după ce ați curățat și răzuit semințele, bulionul de legume, orezul risotto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Risotto De Rață Și Dovleac Cu Semințe Picante De Dovleac, Risotto De Dovleac, și Risotto De Dovleac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Tăiați dovleacul sau dovleacul în cuburi de 1,5 cm (copii - cereți ajutor dacă este alunecos). Puneți-l pe o tavă de copt, stropiți peste puțin ulei, apoi prăjiți timp de 30 de minute.
În timp ce dovleacul se prăjește, puteți face risotto.
Puneți usturoiul într-o pungă de sandwich, apoi bash ușor cu un știft de rulare până la zdrobit.
Tăiați ceapa de primăvară cu foarfecele.
Încălziți 1 lingură de ulei cu untul în tigaie la foc mediu nu prea fierbinte.
Adăugați ceapa de primăvară și usturoiul. Odată ce ceapa este moale, dar nu se rumeneste, adăugați orezul și chimenul. Se amestecă bine pentru a acoperi amestecul de unt timp de aproximativ 1 min.
Acum adăugați o jumătate de cană din stoc și amestecați din când în când până când totul a dispărut în orez. Continuați să adăugați și să amestecați într-un strop mare de stoc la un moment dat, până când ați consumat tot stocul, acest lucru va dura aproximativ 20 de minute.
Verificați dacă orezul este gătit. Dacă nu este, Adăugați mai mult stoc și continuați să gătiți puțin. Odată ce orezul este suficient de moale pentru a mânca, amestecați ușor brânza rasă, coriandrul tocat și dovleacul prăjit.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Risotto poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.