Risotto de curcan și ciuperci

Risotto de curcan și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 497 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână ceapă, ciorbă de curcan de a doua zi, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Risotto De Ciuperci De Curcan, Risotto De Ciuperci De Curcan, și Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți stocul la foc mic într-o oală medie la foc mediu. Reduceți căldura la minim. Acoperiți șipăstrați cald.
Între timp, topiți 3 linguri de unt într-o oală marela foc mediu până începe să spumeze.
Supliment. Saut, amestecand ocazional, pana cand ceapa estemoale și translucid și abia începe să se transformeaaur, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciuperci; gatiti, amestecand ocazional,pana se inmoaie, iar orice lichid eliberat s-a evaporat,5-7 minute.
Adăugați orez; se amestecă pentru a acoperi.
Adăugați 1/2 cană stoc caldși amestecați constant până când lichidul este absorbit.Continuați să adăugați stoc cu 1/2 cană, amestecând constant, până când orezul este fraged, dar încă ferm la mușcătură, aproximativ 20 de minute.
Adăugați resturi de carne de curcan, dacă utilizați; Se amestecă pentru a se combina și pentru a se încălzi, adăugând puțin stoc sau apă, dacă este necesar, pentru a menține amestecul cremos, aproximativ 3 minute.
Se amestecă parmezanul și restul de 1 lingură de untîn risotto. Se condimentează după gust cu sare șipiper. Împărțiți între boluri calde.
Garniturăcu pătrunjel tocat.