Risotto De Creveți

Risotto De Creveți
Rețeta Risotto de creveți ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 765 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 305 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cei mai mici creveți roz pe care îi puteți găsi, sare, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur și simplu), Risotto De Creveți, și Risotto De Creveți.

Instrucțiuni

1
Adăugați sucul de scoică la 4 căni de apă într-o oală, încălziți până la abur. Nu lăsați să fiarbă. 2 într-o oală separată (cu fund gros), încălziți 2 linguri de unt la foc mediu și fierbeți șalotele tocate timp de 2-3 minute, până când sunt doar translucide.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați orezul în oală. Se prăjește orezul timp de 2-3 minute, până când toate boabele sunt bine acoperite cu unt și încep să se prăjească. 4 creșteți focul la mare și adăugați vinul alb. Cu o lingură de lemn, amestecați puternic orezul. Odată ce vinul fierbe,reduceți focul până când vinul fierbe ușor. Se amestecă aproape constant. Faceți acest lucru pentru a agita orezul, care își eliberează amidonul și creează sosul cremos pe care îl doriți într-un risotto. 5 când vinul este aproape gătit - în niciun caz nu trebuie să lăsați orezul să sfârâie pe fundul oalei – turnați două oale din amestecul fierbinte de bulion de scoică-apă. Se amestecă bine pentru a se combina și se adaugă un vârf sănătos de sare. 6 amestecând aproape constant, lăsați acest lichid să se reducă până aproape că a dispărut, apoi adăugați o altă oală de bulion. Continuați acest lucru până când sosul acoperă spatele unei linguri. Gustă lingura și vezi dacă risotto are nevoie de sare. Dacă da, adăugați un mic vârf. Acest orez risotto ar trebui să aibă nevoie de aproximativ 4-5 căni de lichid total (inclusiv vinul) pentru a se uni, așa că începeți să gustați orezul la a 3-a cană. Dacă este aproape acolo – ferm în centru, dar translucid la exterior și complet înconjurat cu un sos cremos-adăugați încă o cană de bulion, amestecați bine și gustați încă o dată pentru sare. (Dacă nu, aveți orez vechi și va trebui să mai mergeți o cană și să-l lăsați să se gătească.) 7 adăugați acum creveții, pătrunjelul și lingura rămasă de unt. Amestecați constant până când această ultimă cană de bulion a dispărut aproximativ jumătate: amintiți-vă că doriți ca acest risotto să fie slăbit și cremos. Chiar înainte de a servi, adăugați coaja de lămâie și serviți imediat. Cel mai bine servit cu boluri și linguri, mai degrabă decât farfurii și furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
PolonicPolonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista