Risotto De Crab

Risotto De Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto de Crab. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 466 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 6,06 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pătrunjel, busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Risotto De Crab Rege, Risotto de Crab și nucă de cocos cu Mango, și Risotto Prăjituri De Crab Milaneze.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul și apa într - o tigaie cu sos (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați orez; reduceți căldura la mediu și gătiți 3 minute, amestecând constant. Se amestecă vinul; gătiți până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați amestecul de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant; gătiți până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute). Se amestecă carnea de crab, pătrunjelul și busuiocul; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand continuu. Lingură pe farfurii; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate83
Revista