Risotto de ciuperci sălbatice și vin roșu

Risotto de ciuperci sălbatice și vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 409 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână ceapă, ceapă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Risotto de ciuperci sălbatice și vin roșu, Risotto De Ciuperci Sălbatice, și Risotto De Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la foc mic. Păstrați cald.
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând până când vinul este absorbit.
Adăugați 1 cană din stocul cald și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până aproape absorbit. Continuați să adăugați stocul 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant, până când este aproape absorbit între adaosuri. Risotto se face atunci când orezul este al dente și suspendat într-un sos gros, cremos, aproximativ 20 de minute în total. Condimentează cu sare și piper.
Între timp, într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați ciupercile și șalotul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute. Răzuiți ciupercile în risotto și amestecați brânza și pătrunjelul.