Risotto De Ciuperci
Risotto ciuperci ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți parmigiano reggiano, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Closet Cooking are 98086 de fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți ciupercile porcini uscate în stoc și lăsați să stea 20-30 de minute.
Între timp, topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Adăugați ciupercile proaspete și sotati până devin fragede și eliberați umezeala, aproximativ 10-15 minute.
Se adaugă usturoiul și cimbru și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
În acest moment, ciupercile uscate ar trebui să fie frumoase și moi, așa că scoateți-le din stoc, stoarcând pentru a se scurge și a rezerva tot lichidul.
Se toacă ciupercile reconstituite și se adaugă în tigaia cu sos.
Adăugați orezul și prăjiți până începe să devină translucid, aproximativ 1-3 minute.
Adăugați vinul alb, deglazați fundul tigaiei și gătiți amestecând până când vinul a dispărut. 1
Amestecați bulionul în care au fost înmuiate ciupercile cu o altă cană de bulion și adăugați-l în tigaia cu sos 1/2 cană odată, amestecând până când a dispărut. 1
Adăugați untul și parmigiano reggiano și amestecați până se topește. 1
Condimentează cu sare și piper și o notă de ulei de trufe. 1
Se servește garnisit cu pătrunjel.