Rețeta Risotto de castane cu dovleac este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $2.28 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 448 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de orez arborio, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, dovlecei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto De Castane Cu Dovleac, Risotto de castane și nuci, și Supă prăjită de dovlecei și castane.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul de pui și Sherry la fiert în cratiță medie la foc mare. Reduceți căldura la minim; acoperiți și mențineți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, încălziți uleiul și 2 linguri de unt într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa și dovleceii; gatiti pana ceapa devine translucida, amestecand des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Ceapă
4
Adăugați orez; se amestecă până când orezul este translucid la margini, dar încă opac în centru, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
5
Adăugați 1 cană de bulion cald; se fierbe până aproape absorbit, amestecând des, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
6
Adăugați mai mult bulion, 1 cană la un moment dat, permițând ca fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga următorul până când orezul este doar fraged, amestecând frecvent, aproximativ 25 de minute în total. Se amestecă castane, cimbru și maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Maghiran
Bulion
Cimbru
Orez
7
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1 lingură de unt, brânză și pătrunjel. Condimentează risotto cu sare și piper și servește.